Bertazzoni Hota perete 90 cm Crema Mat design Heritage

Bertazzoni Hota perete 90 cm Crema Mat design Heritage
5,489.00 lei
(1 magazin)
Bertazzoni Hota perete 90 cm Crema Mat design Heritage În conformitate cu designul bucătăriilor Heritage de 90cm, această hota filtrantă din plasă are un piedestal din oțel inoxidabil și șemineu coordonat în culori. Are patru niveluri de aspirație și două lumini LED care iluminează perfect blatul de lucru. Filtrele detașabile pot fi spălate în siguranță în mașina de spălat vase. Înălțimea șemineului este reglabilă. Este disponibil un ...

Descriere - Bertazzoni Hota perete 90 cm Crema Mat design Heritage


Bertazzoni Hota perete 90 cm Crema Mat design Heritage

În conformitate cu designul bucătăriilor Heritage de 90cm, această hota filtrantă din plasă are un piedestal din oțel inoxidabil și șemineu coordonat în culori. Are patru niveluri de aspirație și două lumini LED care iluminează perfect blatul de lucru. Filtrele detașabile pot fi spălate în siguranță în mașina de spălat vase. Înălțimea șemineului este reglabilă. Este disponibil un kit opțional de recirculare. Produsele și ambalajele noastre sunt reciclabile 99% Bertazzoni Green.
 

Măsura: 90 cm
Tip hota: instalare pe perete
Motor: 1
Viteze: 4
Finisaj hota: oțel inoxidabil și culoare mată
Capac de conductă: Inclus
Comenzile hotei: electronice cu butoane
Tip filtre: plasă de aluminiu
Lumini: 2 LED-uri
Aspirare: 800 m3h
Zgomot: 67 dB (A)
Specificatii tehnice
Cerințe electrice
220/240 V - 50/60 Hz - 10 A
Clasa energetică: A

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bertazzoni Hota perete 90 cm Crema Mat design Heritage de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bertazzoni Hota perete 90 cm Crema Mat design Heritage sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.