Bertazzoni Hota perete 60 cm Inox design Neutral

4 059.00 lei
(1 magazin)
Bertazzoni Hota perete 60 cm Inox design NeutralPotrivit cu designul celor 60 de game, sistemul de ventilație a hotei are patru setări pentru niveluri diferite de extracție. Două lumini LED oferă o iluminare puternică a blatului. Elementele de filtrare detașabile sunt sigure pentru mașina de spălat vase. Coșul hotei este reglabil pe înălțime. Produsele și ambalajele sunt 99% reciclabile Bertazzoni Green.Caracteristici produs:Mărimea 60 cmTip hota:m ...

Descriere


Bertazzoni Hota perete 60 cm Inox design Neutral

Bertazzoni Hota perete 60 cm Inox design Neutral
Potrivit cu designul celor 60 de game, sistemul de ventilație a hotei are patru setări pentru niveluri diferite de extracție. Două lumini LED oferă o iluminare puternică a blatului. Elementele de filtrare detașabile sunt sigure pentru mașina de spălat vase. Coșul hotei este reglabil pe înălțime. Produsele și ambalajele sunt 99% reciclabile Bertazzoni Green.

Caracteristici produs:
Mărimea 60 cm
Tip hota:montare pe perete
Motor: 1
Viteze |:4
Finisarea hotei: oțel inoxidabil
Capac de conductă inclus
Controlul hotei :electronic cu butoane
Tipul filtrelor: plasă de aluminiu
Lumini :2 LED-uri
Puterea maximă de extracție : 800 m3h
Nivel sonor: 67 dB (A)
Cerințe electrice 220/240 V - 50/60 Hz - 10 A
Clasa energetică A
 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bertazzoni Hota perete 60 cm Inox design Neutral de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bertazzoni Hota perete 60 cm Inox design Neutral sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.