Bertazzoni Hota perete 120 cm Burgund Mat design Heritage

Bertazzoni Hota perete 120 cm Burgund Mat design Heritage
6,999.00 lei
(1 magazin)
Bertazzoni Hota perete 120 cm Burgund Mat design Heritage În conformitate cu designul bucătăriilor Heritage de 120 cm, această hota filtrantă din plasă are un piedestal din oțel inoxidabil și șemineu coordonat în culori. Are patru niveluri de aspirație și două lumini LED care iluminează perfect blatul de lucru. Filtrele detașabile pot fi spălate în siguranță în mașina de spălat vase. Înălțimea șemineului este reglabi ...

Descriere - Bertazzoni Hota perete 120 cm Burgund Mat design Heritage


Bertazzoni Hota perete 120 cm Burgund Mat design Heritage

În conformitate cu designul bucătăriilor Heritage de 120 cm, această hota filtrantă din plasă are un piedestal din oțel inoxidabil și șemineu coordonat în culori. Are patru niveluri de aspirație și două lumini LED care iluminează perfect blatul de lucru. Filtrele detașabile pot fi spălate în siguranță în mașina de spălat vase. Înălțimea șemineului este reglabilă. Este disponibil un kit opțional de recirculare. Produsele și ambalajele noastre sunt reciclabile 99% Bertazzoni Green.
Mărimea:120 cm
Tip hota:montare pe perete
Motor:1
Viteze:4
Finisarea hotei:oțel inoxidabil și culoare mata
Capac de conductă:inclus
Controlul hotei:electronic cu butoane
Tip filtre:plasă de aluminiu
Lumini: 2 LED-uri
Puterea maximă de extracție:800 m3h
Nivel sonor: 67 dB (A)
Specificatii tehnice
Cerințe electrice
220/240 V - 50/60 Hz - 10 A
Clasa energetică: A

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bertazzoni Hota perete 120 cm Burgund Mat design Heritage de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bertazzoni Hota perete 120 cm Burgund Mat design Heritage sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.