Bertazzoni Hota insula UpDown 45 Negru Mat design Professional

12 199.00 lei
(1 magazin)
Bertazzoni Hota insula Up&Down 45 Negru Mat design ProfessionalAceastă hota insulară de 40 cm se regleaza în sus și în jos din seria profesională este echipată cu un singur motor cu trei viteze și filtre de aluminiu foarte eficiente. Comenzile electronice cu telecomandă facilitează ajustarea, iar cele patru lumini LED luminoase vă permit să vedeți mai bine plita. Motorul are o putere de aspirație maximă de 620 m3 / h și aparține clasei energetice A + ...

Descriere


Bertazzoni Hota insula UpDown 45 Negru Mat design Professional

Bertazzoni Hota insula Up&Down 45 Negru Mat design Professional
Această hota insulară de 40 cm se regleaza în sus și în jos din seria profesională este echipată cu un singur motor cu trei viteze și filtre de aluminiu foarte eficiente. Comenzile electronice cu telecomandă facilitează ajustarea, iar cele patru lumini LED luminoase vă permit să vedeți mai bine plita. Motorul are o putere de aspirație maximă de 620 m3 / h și aparține clasei energetice A +. Produsele și ambalajele noastre sunt reciclabile în proporție de 99%.
Masura: 40 cm
Tipul capotei: instalarea insulei
Cronometru: da
Alarma de saturație: filtre da
Motor: 1
Viteza: 3 + rapel
Material: oțel inoxidabil / negru mat
Control hota: butoane și telecomandă
Filtre tip: aluminiu
Lumini: LED
Debit: 620 m3h
Nivel de zgomot: 71 dBA

Specificatii tehnice
Cerințe electrice: 220/240 V - 50/60 Hz
Putere nominală: 270 W
Clasa energetică: A +

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bertazzoni Hota insula UpDown 45 Negru Mat design Professional de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bertazzoni Hota insula UpDown 45 Negru Mat design Professional sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.