Bertazzoni Hota incorporabila 52 cm Inox design Modern

de la 2 959.00 lei (2 magazine)
Bertazzoni Hota incorporabila 52 cm Inox design Modern Hota integrată de 52 cm a Seriei Profesionale este realizată din oțel inoxidabil. Este echipat cu un singur motor cu trei trepte și filtre eficiente din aluminiu. Tastele electronice de control fac ușor de reglat, iar cele două lumini LED luminoase vă permit să vedeți mai bine plita. Motorul are o putere de aspirație maximă de 660 m3 / h. Produsele și ambalajele noastre sunt reciclabile în proporție de 99%. ...

Descriere


Bertazzoni Hota incorporabila 52 cm Inox design Modern

Bertazzoni Hota incorporabila 52 cm Inox design Modern
Hota integrată de 52 cm a Seriei Profesionale este realizată din oțel inoxidabil. Este echipat cu un singur motor cu trei trepte și filtre eficiente din aluminiu. Tastele electronice de control fac ușor de reglat, iar cele două lumini LED luminoase vă permit să vedeți mai bine plita. Motorul are o putere de aspirație maximă de 660 m3 / h. Produsele și ambalajele noastre sunt reciclabile în proporție de 99%.

Caracteristici tehnice
Masura: 52 cm
Tip montaj: încorporat
Cronometru: da
Alarma de saturație a filtrului: da
Motor: 1
Viteza: 3 + rapel
Finisaj Hood: oțel inoxidabil
Hood controls: electronic cu butoane
Filtre tip: aluminiu
Lumini: 2 LED-uri
Debit: 660 m3h
Nivel de zgomot: 72 dBA
Specificatii tehnice
Cerințe electrice: 220/240 V - 50/60 Hz
Putere nominală: 250 W

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bertazzoni Hota incorporabila 52 cm Inox design Modern de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bertazzoni Hota incorporabila 52 cm Inox design Modern sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.