Bertazzoni EF603BBNPPE

5 699.00 lei (1 magazin)
Frigiderele încorporate Bertazzoni sunt proiectate, proiectate și fabricate în Italia cu materiale și componente de cea mai înaltă calitate. Sistemul exclusiv de balamale de ușă „lift & swing” le face alegerea ideală pentru o instalare reală la culoare, ca unitate unică sau una lângă alta. Aceste frigidere se integrează perfect cu toate celelalte aparate Bertazzoni în apartamente armonizate cu stilul pentru o bucătărie adevăra ...

Descriere


Bertazzoni EF603BBNPPE

Frigiderele încorporate Bertazzoni sunt proiectate, proiectate și fabricate în Italia cu materiale și componente de cea mai înaltă calitate. Sistemul exclusiv de balamale de ușă „lift & swing” le face alegerea ideală pentru o instalare reală la culoare, ca unitate unică sau una lângă alta. Aceste frigidere se integrează perfect cu toate celelalte aparate Bertazzoni în apartamente armonizate cu stilul pentru o bucătărie adevărată și performantă.


Frigiderul încorporat de 60 cm are o capacitate de 248 litri, împărțit între frigider și cele trei sertare congelatoare. În interiorul frigiderului există trei rafturi și un compartiment pentru sticle. Cu sistemul No Frost al congelatorului vă puteți lua rămas bun de la formarea gheții. Comenzile tactile sunt poziționate astfel încât să puteți regla cu ușurință temperatura, iar luminile LED vă ajută să găsiți rapid ceea ce căutați. Proiectat pentru a se potrivi perfect bucătăriei dvs., este echipat și cu sistemul de ușă glisantă. Clasa de eficiență energetică F.


Caracteristici:

  • Sistem de răcire avansat pentru a menține temperatura constantă în tot compartimentul frigiderului
  • Conceput pentru a reține frigul chiar și atunci când ușa este deschisă
  • Mancare proaspata pentru mai mult timp

Bertazzoni Combina frigorifica incorporabila 60 cm No Frost , usa glisanta REF603BBNPPE

Frigider
Măsura 60 cm
Stil lambrisat
Tipul de instalare incorporat
Interfață atingere
Iluminat LED în partea de sus
Rafturi 3
Sertar pentru fructe și legume 1
Sertare congelator 3
Balcoane de ușă 3
Sistem de răcire Total fără îngheț
Sertare frigidere 1 mare
Capacitate frigider 182 L
Capacitate congelator 68 L
Volum 248 L
Specificatii tehnice
Evaluarea energetică F
Cerințe electrice
220-240V / 50Hz

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bertazzoni EF603BBNPPE de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bertazzoni EF603BBNPPE sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.