Bernina Toolbox Monograming

de la 821.00 lei (3 magazine)
Bernina Toolbox este o suita de 5 programe care impresioneaza prin simplitate si sunt introducerea ideala in lumea broderiei. Este un program intuitiv si ofera o selectie larga de fonturi, monograme si modele de broderie.   Structura modulara a programelor Bernina Toolbox permite achizitia separata in functie de necesitati. Modulele individuale pot fi combinate dupa cum este necesar. Software-ul poate fi instalat pe computere cu sisteme de operare Mac sau Windows. Odata cu pachetul al ...

Descriere


Bernina Toolbox Monograming

Bernina Toolbox este o suita de 5 programe care impresioneaza prin simplitate si sunt introducerea ideala in lumea broderiei. Este un program intuitiv si ofera o selectie larga de fonturi, monograme si modele de broderie.
 
Structura modulara a programelor Bernina Toolbox permite achizitia separata in functie de necesitati. Modulele individuale pot fi combinate dupa cum este necesar.
Software-ul poate fi instalat pe computere cu sisteme de operare Mac sau Windows.
Odata cu pachetul ales primiti si acces catre Bernina Cloud, acesta este un serviciu web care poate fi utilizat pentru afisarea, salvarea si editarea broderiilor.
Bernina Cloud:

Alege si descarca modele de broderie
Editeaza modelul tau de nroderie direct in Cloud
Salveaza modelele create in Cloud
Floseste Bernina Cloud oriunde si oricand

Continutul siteului www.berninacloud.com poate fi accesat de pe computer, telefonul mobil sau tableta (rezolutia minima 1024x768). Aceasta inseamna ca desenele de broderie pot fi editate de oriunde și oricând. Pentru a broda, acestea sunt pur și simplu descarcate și salvate în formatul de broderie dorit.
Oricare din programele Bernina Toolbox poate fi instalat de cate ori doriti. Utilizarea simultana a programului este limitata la doua dispozitive. Licentele programului pot fi activate si dezactivate usor si astfel permit o utilizare flexibila.
Bernina Toolbox Monograming- parte din suita de programe Bernina Toolbox:

15 monograme pentru proiectele dumneavoastra
10 fonturi suplimentare care fac posibila crearea celor mai mici monograme
60 de rame pentru monograme
100 de modele de broderie pe care le puteti accesa prin Bernina Cloud

Softul este compatibil cu modele:
Bernina seria 5: B 555 / B 570QE B 560 / B 580
Bernina seria 7: B 750QE / B 770QE / 780/790
Bernina seria 8: B830 / B 880
Bernette: b70 / b79

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bernina Toolbox Monograming de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bernina Toolbox Monograming sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.