Bernardi Prosecco Pra' dei Salt extra dry DOCG 2018

Carte cadou in valoare de 55 de lei la achizitionarea unui bax de 6 sticle - CLICK AICI !!! Producator : Bernardi Denumire vin : prosecco Pra' dei Salt extra dry DOCG Anul productiei : 2018 Regiune : Valdobbiadene Tip vin : sec, Prosecco, metoda Charmat Soi strugure : 100% Glera Culoare : Galben pai Note olfactive : Buchet floral intens Note de degustare : Gust proaspat, elegant, cu citrice si note de mere Asocieri culinare : Ideal cu aperitive Temperatura o ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Bernardi Prosecco Pra' dei Salt extra dry DOCG 2018

Carte cadou in valoare de 55 de lei la achizitionarea unui bax de 6 sticle - CLICK AICI !!!

Prosecco Pra' dei Salt extra dry DOCG produs de crama Bernardi din Italia, regiunea Valdobbiadene, este un vin spumant sec.

ProducatorBernardi
Denumire vinprosecco Pra' dei Salt extra dry DOCG
Anul productiei2018
RegiuneValdobbiadene
Tip vinsec, Prosecco, metoda Charmat
Soi strugure100% Glera
CuloareGalben pai
Note olfactiveBuchet floral intens
Note de degustareGust proaspat, elegant, cu citrice si note de mere
Asocieri culinareIdeal cu aperitive
Temperatura optima de servire6-8°C
Concentratia alcoolica11.5%
Volum750ml
TaraItalia
Culoarea deosebita a acestui vin, galben pai, fura privirile imediat ce este turnat in pahar. Abia dupa ce il privesti cu atentie, poti sa treci la pasul urmatorsa te bucuri de senzatiile olfactive pe care ti le ofera: buchet floral intens.
Cum te simti acum? Asa-i ca ti-ai dori sa il si gusti? Inainte de acest pas, incearca sa iti imaginezi savoarea luigust proaspat, elegant, cu citrice si note de mere. Gata, esti pregatit sa savurezi acest vin deosebit cu o vechime de 2 ani.
Un alt aspect important la care trebuie sa te gandesti, este masa pe care urmeaza sa o servesti. Daca aceasta include cel putin unul dintre urmatoarele, atunci acest vin spumant sec este alegerea potrivitaideal cu aperitive. Nu iti mai ramane altceva de facut decat sa il comanzi, iar noi ti-l vom livra repede. Pe urma, te invitam sa ii creezi conditiile necesare pentru ca atunci cand il vei servi sa fie la temperatura optima: 6-8°C. Bucura-te de acest vin sec din categoria vinuri Italia si revino sa ne spui parerea ta.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bernardi Prosecco Pra' dei Salt extra dry DOCG 2018 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bernardi Prosecco Pra' dei Salt extra dry DOCG 2018 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.