Berlinger Haus Tigaie cu capac 2.5 Litri, 24 cm Gray Stone Touch Line BH 1165

115.00 lei
(1 magazin)
Tigaie cu capac adanca, 2.5 Litri, 24 cm, Gray Stone Touch Line, Berlinger Haus, BH 1165 este produs dupa cele mai riguroase standarde germane, din aluminiu turnat. Functioneaza pe orice sursa de caldura (gaz, electric, inductie) putand fi astfel folosit atat pe aragaz cat si pe plita cu inductie. Capacul este din sticla rezistenta iar interiorul din 3 straturi de granit, cu maner din inox cu silicon. Curatarea tigailor cu capac Berlinger model BH/1165 se poate realiza atat manual ...

Descriere


Berlinger Haus Tigaie cu capac 2.5 Litri, 24 cm Gray Stone Touch Line BH 1165

Tigaie cu capac adanca, 2.5 Litri, 24 cm, Gray Stone Touch Line, Berlinger Haus, BH 1165 este produs dupa cele mai riguroase standarde germane, din aluminiu turnat. Functioneaza pe orice sursa de caldura (gaz, electric, inductie) putand fi astfel folosit atat pe aragaz cat si pe plita cu inductie. Capacul este din sticla rezistenta iar interiorul din 3 straturi de granit, cu maner din inox cu silicon. Curatarea tigailor cu capac Berlinger model BH/1165 se poate realiza atat manual cat si in masina de spalat vase. Diametru: 24 cm Capacitate 2,5 litri Materialele folosite sunt ECO Friendly. Este o oala care nu trebuie sa lipseasca din bucataria ta.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Berlinger Haus Tigaie cu capac 2.5 Litri, 24 cm Gray Stone Touch Line BH 1165 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Berlinger Haus Tigaie cu capac 2.5 Litri, 24 cm Gray Stone Touch Line BH 1165 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.