Berlinger Haus Black Silver Collection BH 9139, 25x17 cm

195.00 lei (1 magazin)
Grill electric, Black Silver Collection, Berlinger Haus, BH 9139, 25x17 cm Produsul are un design foarte frumos si modern, culoarea Black Silver din gama Metallic Line. Grill-ul electric Berlinger are un sistem de control automat a temperaturii, sistem de prevenire supraincalizare si sistem antialunceare. Cu ajutorului lui o sa poti prepara cele mai bune si gustoase sandwish-uri, dar si burgeri, gratare, ceafa, carne de pui, de vita, peste sau legume. Datorita stratului de calitate de ...

Descriere


Berlinger Haus Black Silver Collection BH 9139, 25x17 cm

Grill electric, Black Silver Collection, Berlinger Haus, BH 9139, 25x17 cm Produsul are un design foarte frumos si modern, culoarea Black Silver din gama Metallic Line. Grill-ul electric Berlinger are un sistem de control automat a temperaturii, sistem de prevenire supraincalizare si sistem antialunceare. Cu ajutorului lui o sa poti prepara cele mai bune si gustoase sandwish-uri, dar si burgeri, gratare, ceafa, carne de pui, de vita, peste sau legume. Datorita stratului de calitate de TItan din care este realizat produsul, mancarea nu se va arde si nici prinde de placile laterale. Produsul functioneaza la o tensiune de 220-240 V - 50/60 Hz, iar puterea acestuia este de 1800 W.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Berlinger Haus Black Silver Collection BH 9139, 25x17 cm de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Berlinger Haus Black Silver Collection BH 9139, 25x17 cm sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.