Benq TK800 HDR

6 030.99 lei (1 magazin)
Rezolutie reala 4K si HDR, pentru iubitorii sportului   Ofera o experienta unica, indiferent daca va aflati cu prietenii intr-o camera bine iluminata, sau la un barbeque in spatele casei. Videoproiectorul DLP BenQ 4K TK800, promoveaza culorile cinematice si un contrast de exceptie, iar cei 8.3 milioane de pixeli asigura o imagine cu o claritate desavarsita. Suportul HDR imbunatateste performanta imaginii si ofera extra-claritate si detalii incredibile. Iar modurile de afisare, ...

Descriere


Benq TK800 HDR

Rezolutie reala 4K si HDR, pentru iubitorii sportului
 
Ofera o experienta unica, indiferent daca va aflati cu prietenii intr-o camera bine iluminata, sau la un barbeque in spatele casei. Videoproiectorul DLP BenQ 4K TK800, promoveaza culorile cinematice si un contrast de exceptie, iar cei 8.3 milioane de pixeli asigura o imagine cu o claritate desavarsita. Suportul HDR imbunatateste performanta imaginii si ofera extra-claritate si detalii incredibile. Iar modurile de afisare, special concepute pentru iubitorii sportului, inchFootballinch si inchSportsinch, va vor transpune in mijlocul actiunii, exact ca si cum v-ati afla pe un stadion.
 
 
Calitate superba a imaginii
 
Performanta 4K UHD cu ajutorul a 8.3 Milioane de Pixeli
Avand o rezolutie nativa 4K UHD (3840x2160) cu 8,3 milioane de pixeli distincti, pentru fiecare cadru al imaginii, cu ajutorul tehnologiei XPR, BenQ TK800 utilizeaza o tehnologie revolutionara de minimizare a cipului DMD (0.47inch DLD single DMD) pentru a reduce la minimum dimensiunile videoproiectorului si de a-l face potrivit pentru orice incapere. Cu rezolutia de 4 ori mai mare decat cea FullHD (1080p), TK800 4K HDR are dimensiunea pixelilor mult redusa, pentru o claritate ce practic iti taie respiratia si pentru detalii fine detaliate.
 
 
 
Coerenta imaginilor si acuratetea culorilor
 
Pentru a evita inerentele probleme legate de alinierea mai multor paneluri (folosite de tehnologia LCD), videoproiectorul BenQ 4K TK800 utilizeaza pentru producerea imaginii, un singur cip DLP. Astfel, avand imagini perfecte si cele mai pure culori, TK800 nu va afisa imagini blurate sau cu efect de umbra, ci va afisa intotdeauna o imagine cu o claritate desavarsita.
 
 
Sistem optic foarte stabil, pentru a afisa toata gama de culori a imaginilor la o claritate absoluta
 
Sistemul optic optimizat 4K al videoproiectorului TK800 utilizeaza doar elemente din sticla de cea mai mare puritate. Lentilele cu un factor de dispersie foarte scazut, aflate in componenta proiectorului BenQ TK800 si datorita stratului special care impiedica reflexiile, previn distorsiunile imaginilor atunci cand se succed rapid. Rezultatul este o calitate superba a imaginii, care garanteaza cea mai buna experienta de vizionare.
 
 
Imagini realiste chiar si in incaperi bine iluminate
 
Pentru o delectare audiovizuala totala, BenQ echilibreaza perfect luminozitatea sporita si culorile reproduse exact ca si in realitate, chiar si in camere de zi bine iluminate. Proiectati meciuri de footbal, filme sau jocuri, in timp ce urmariti bucuria pe fetele celor din jur. 
 
 
Noul inchColor Wheelinch 4K, pentru culori superbe
 
Noul dispozitiv de producere a culorilor, inchColor Wheelinch-ul 4K RGBW de la TK800, ofera performante uimitoare de culoare, atingand 92% din Rec.709. Reproducerea perfecta a culorilor este posibila datorita preciziei nanometrice de acoperire a sticlei inchColor Whellinch-ului iar rata de refresh de 120Hz confera afisarea de imagini fara nici un fel de blur.
 
 
Calitate video ultra-realista cu HDR
 
Construit cu suportul HDR10 si cu tehnologia exclusiva de redare a culorilor BenQ inchAuto HDR Color Renditioninch, BenQ TK800 ofera o luminozitate sporita si un contrast mai mare decat SDR, efectuand optimizarea imaginii intr-un singur pas, pentru a evidentia fiecare detaliu din continutul video 4K.
 
Culori naturale, desprinse din realitate, cu BenQ Auto HDR
 
Spre deosebire de alte proiectoare HDR, care suprasatureaza culorile rosu si verde, BenQ, cu tehnologia proprie, inchAuto HDR Natural Color Renditioninch, afiseaza cele mai naturale colori, pentru o imagine 4K ce imita perfect realitatea.
 
 
Tehnologia HDR pentru evidentierea detaliilor intunecate
 
In timp ce alte proiectoare HDR pot pierde din detalii si pot proiecta incorect game de culori gri, BenQ ofera o tehnologie HDR optimizata pentru proiectoare care asigura balansul perfect intre saturatia culorilor si gama de culori bogate , pastrand detaliile inchise intr-o claritate foarte ridicata.
 
 
Dedicata pentru a afisa perfect jocuri
 
Modul de afisare inchFootballinch
 
Modul de afisare inchFootball Pictureinch pastreaza tonurile reale de culoare ale pielei jucatorilor si evidentiaza culoarea verde a gazonului din timpul unui meci. Iar modul inchFootball Soundinch, scoate in evidenta vocea comentatorului chiar in timpul aplauzelor de pe stadion sau in uralele galeriei sportive.
 
 
Modul de afisare inchSportsinch
 
Modul de afisare inchSports Pictureinch reproduce in mod real culoarea pielii, afiseaza un rosu viu, cu o echilibrare perfecta intre verde si albastru, pentru o proiectie de exceptie, pe un ecran mare, a emisiunilor sportive preferate. Iar modul inchSports Soundinch accentueaza vocea comentatorului, fluierul arbitrului si chiar sunetele patinelor pe gheata.
 
 
Pentru un sunet de exceptie, folosim inchCinemaMaster Audio+ 2inch
 
Avand o plaja mult mai larga de frecvente, o camera de rezonanta pentru un bass profund si o putere audio de 5W, sistemul audio BenQ cu tehnologia CinemaMaster Audio+2, foloseste algoritmii exclusivi pentru egalizare. Iar puritatea materialelor folosite la constructie, precum aliajele de magneziu si rubidiu, produc voci pure, detalii audio delicate si o calitate senzuala a sunetului, utilizata de studiourile de la Hollywood, fara distorsiuni sau zgomote.
 
 
Detalii delicate si un sunet pur
 
Difuzorul cu membrana de aluminiu, al proiectorului TK800, face ca vocea sau detaliile de sunet delicate sa fie reproduse perfect, in spectrul de frecvente medii-inalte.
 
Camera de rezonanta pentru inchBassinch
 
Camera de rezonanta imbunatateste intervalul de frecvente, pentru a oferi in special un bass patrunzator si puternic.
 
Un sunet perfect ce dureaza
 
Magnetii NdFeB, rezistenti la caldura degajata de proiector, din componenta difuzoarelor, confera un sunet de exceptie, fara distorsiuni, care va ramane neschimbat in timp.
 
Sunet perfect, potrivit pentru orice ocazie
 
Modurile de sunet personalizate ajusteaza caracteristicile audio, pentru a oferi experiente audio-vizuale perfecte, pentru orice tip de divertisment
 
Modul inchFootballinch
 
Accentueaza frecventele medii, pentru a nu pierde nici un detaliu din vocea comentatorului din timpul unui meci.
 
Modul inchSportsinch
 
Accentuarea frecventelor medii, pentru a urmari vocea prezentatorului, chiar in cadrul evenimentelor sportive din sali acoperite.
 
Modul inchCinemainch
 
Un bass patrunzator si frecvente inalte reproduse perfect pentru a te simti exact ca si la cinematograf.
 
Modul inchMusicinch
 
Performanta echilibrata pentru o reproducere imersiva a muzicii si a concertelor.
 
Modul inchGameinch
 
Frecvente inalte si un bass puternic, pentru amplificarea emotiei din timpul jocului.
 
Modul inchUserinch
 
In acest mod, parametrii egalizatorului de frecvente pot fi modificati individual, pentru un sunet perfect customizat si adaptat la necesitați
 
Design simplu, adaptat unui stil model de viata
 
 
TK800 utilizeaza un design simplu, cu un profil compact, care imbina esteticul cu functionalitatile intuitive si care se va integra perfect in orice camera de zi. Iar meniul de utilizare simplu si precis te va lasa sa te bucuri de continutul audio-video, impreuna cu prietenii si familia.
 
 
Functia inchKeystoneinch automata, pentru o instalare usoara
 
Aceasta functie, corecteaza efectul de trapez, atunci cand proiectorul nu este amplasat pe centrul ecranului de proiectie. Functia inchKeystoneinch face ca instalarea sa fie mult mai flexibila, oferind un interval generos de montaj in plan vertical
 
 
Zoom mare 1.2X pentru flexibilitate sporita in instalare
 
Zoom-ul mare maximizeaza spatiul disponibil, oferind un interval marit al distantei de amplasare si simplificand instalarea. 
 
 
Economisirea energiei si o durata mare de viata a lampii
 
O solutie ingenioasa care intensifica placerea vizionarii in timp ce se economisesc bani, tehnologia proprietara BenQ, SmartEco™, ajusteaza automat luminozitatea lampii in baza analizei continutului, pentru a proiecta un negru pur si pentru a spori contrastul necesar pentru afisarea detaliilor fine. Si nu in ultimul rand, modul inchEconomicinch extinde durata de viata a lampii proiectorului pana la 10.000 de ore, reducand la minimum intervalul de inlocuire a lampii.
 
 
BenQ, brandul nr. 1 mondial privind proiectoarele DLP
 
Tehnologia inchDigital Light Processinginch (DLP), a fost premiata in 2015 de catre inchAcademy Award of Meritinch cu statueta Oscar® si reprezinta tehnologia de top, ce este folosita in proportie de 90% din cinematografele digitale de pe glob si de 100% de catre cinematografele IMAX. BenQ este numarul #1 mondial privind numarul de videoproiectoare cu tehnologie DLP, tehnologie ce domina piata globala a proiectiilor digitale.
 
Imagine perfecta ce dureaza
 
Videoproiectoarele BenQ ofera un contrast si un factor de umplere al pixelilor de neegalat, pentru a produce cele mai clare proiectii si de a accentua cele mai fine detalii. Iar tehnologia proprietara BenQ, SmartEco, a perfectat ceea ce un proiector de tip DLP poate sa faca, oferind un cost de intretinere mai mic, luminozitate fara compromisuri si optimizand durata de viata a lampii.
 
 
Claritate desavarsita, detalii evidentiate perfect
Videoproiectoarele BenQ ofera un contrast si un factor de umplere al pixelilor de neegalat, pentru a produce cele mai clare proiectii si de a accentua cele mai fine detalii. Iar tehnologia proprietara BenQ, SmartEco, a perfectat ceea ce un proiector de tip DLP poate sa faca, oferind un cost de intretinere mai mic, luminozitate fara compromisuri si optimizand durata de viata a lampii.
 

 


9H.JJE77.13E
Detalii tehnice
DenumireModelBenQ TK800
MarimeNormal
Specificatii3D ReadyDa
Tehnologie displayDLP
Luminozitate (Lumen)3000 lm
Contrast10.000:1
Rezolutie recomandata (pixeli)1920 x 1080
Rezolutie maxima (pixeli)3840 x 2160
Format4k
LentileF=1.94-2.06, f=15.57-18.67?
Putere lampa240 W
Durata de viata a lampii4000-10000 ore
Reproducere culori1.07 miliarde de culori
Raport imagine16:9
Compatibilitate formate videoNTSC, PAL, SECAM
TelecomandaDa
ConectivitateConexiuniHDMI-1 (HDMI 2.0 & HDCP 2.2) x1
HDMI-2 (HDMI 1.4a & HDCP 1.4) x1
Computer In-1 (D-sub 15pin, Female) x1
USB Type A (1.5A power) x1
USB Type mini B (Service) x1
Audio In (mini jack) x1
Audio Out (mini jack) x1
RS232 In (D-sub 9pin, male) x1
DC 12V Trigger (3.5mm Jack) x1
IR Receiver (Front+Top) x1?
Caracteristici fiziceLungime (mm)353
Adancime (mm)272
Inaltime (mm)135
Greutate (kg)4.2
Consum (W)385 W
Nivel Zgomot (Normal)33 dBA
Nivel Zgomot (Economic)29 dBA

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Benq TK800 HDR de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Benq TK800 HDR sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.