Benq MS524

Cea mai buna alegere pentru sălile mici şi mijlocii Cu cei 3200 ANSI lumeni, contrast nativ ultra-înalt de 13000:1, rezoluţie SVGA, suportând variate formate 3D, Eco-Friendly cu lampă cu durată de viaţă de de 10.000ore, videoproiectorul BenQ MS524 oferă imagini de mari dimensiuni fără să reduci nivelul luminii ambientale.   Întrucât este prima marcă DLP care include tehnologia ImageCare de la Philips în sistemul de proiecţie ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Benq MS524

Cea mai buna alegere pentru sălile mici şi mijlocii
Cu cei 3200 ANSI lumeni, contrast nativ ultra-înalt de 13000:1, rezoluţie SVGA, suportând variate formate 3D, Eco-Friendly cu lampă cu durată de viaţă de de 10.000ore, videoproiectorul BenQ MS524 oferă imagini de mari dimensiuni fără să reduci nivelul luminii ambientale.
 
Întrucât este prima marcă DLP care include tehnologia ImageCare de la Philips în sistemul de proiecţie, BenQ a făcut un pas mai departe, dezvoltând propria tehnologie SmartEco pentru a perfecţiona ceea ce DLP poate face pentru economia energetică în sălile de clasă ale Secolului 21. Construit cu această invenţie complet nouă, videoproiectorul BenQ MS524 aduce împreună luminozitatea fără compromis, calitatea excelentă a imaginii şi durata optimizată de viaţă a lămpii, prin caracteristici inovative.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Benq MS524 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Benq MS524 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.