Bellelli B-Fix element de fixare

110.00 lei (1 magazin)
Bellelli B-Fix element de fixare scaun de bicicleta Bellelli B-Fix este un dispozitiv de ancorare patentat pentru fixarea scaunelului pentru copii sub ghidon sau pe cadrul bicicletei sub sa. Caracteristici: - B-Fix este compatibil cu sistemele existente Bellelli RELAX, STANDARD si CLEVER. - Bellelli B-Fix este singurul sistem de ancorare din lume care poate fi fixat atat montarea scaunelor in fata cat si in spate. - Dispozitiv de blocare / deblocare integrat. ...

Descriere


Bellelli B-Fix element de fixare

Bellelli B-Fix element de fixare scaun de bicicleta

Bellelli B-Fix este un dispozitiv de ancorare patentat pentru fixarea scaunelului pentru copii sub ghidon sau pe cadrul bicicletei sub sa.Caracteristici:

- B-Fix este compatibil cu sistemele existente Bellelli RELAX, STANDARD si CLEVER.

- Bellelli B-Fix este singurul sistem de ancorare din lume care poate fi fixat atat montarea scaunelor in fata cat si in spate.

- Dispozitiv de blocare / deblocare integrat.

- B-Fix se adapteaza cu usurinta atat la cadre clasice, cat si la cele cu design modern.

SIGUR: B-Fix fixeaza intr-un mod sigur si stabil scaune cu montare atat in fata cat si in spate pe cadrul bicicletei.

FLEXIBIL: B-Fix se poate adapta cu usurinta pentru a va permite sa gasiti ceam mai sigura pozitie de fixare pe rama bicicletei.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bellelli B-Fix element de fixare de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bellelli B-Fix element de fixare sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.