Beko DH9519GU

3 095.00 lei (1 magazin)
HygieneShield™ - Puterea purificatoare a luminii UV pentru rezultate de peste 99%* igiena Inlatura peste 99% dintre bacteriile si virusurile* de pe haine cu Hygiene Shield! Ne dorim ca hainele noastre sa fie igienizate chiar si fara a le spala la temperaturi inalte sau zilnic. Noul uscator de rufe HygieneShield este primul uscator din Europa dotat cu lumina UV. Inspirati de puterea purificatoare a luminii solare, am incorporat tehnologia UV in uscatoarele noastre pentru a asi ...

Descriere


Beko DH9519GU

HygieneShield™ - Puterea purificatoare a luminii UV pentru rezultate de peste 99%* igiena

Inlatura peste 99% dintre bacteriile si virusurile* de pe haine cu Hygiene Shield! Ne dorim ca hainele noastre sa fie igienizate chiar si fara a le spala la temperaturi inalte sau zilnic. Noul uscator de rufe HygieneShield este primul uscator din Europa dotat cu lumina UV. Inspirati de puterea purificatoare a luminii solare, am incorporat tehnologia UV in uscatoarele noastre pentru a asigura dezinfectarea rapida si in siguranta a hainelor. *programul UV Hygienic Drying inlatura Escherichia coli, Stafilococul auriu si Coronavirus 229E conform Airmid.

UV Hygienic Drying

Dezinfecteaza hainele cu programul UV Hygienic Drying, cu puterea purificatoare a luminii UV-C pentru rezultate de peste 99%* igiena. Programul este recomandat pentru uscarea rufelor care necesita un plus de igiena datorat atat razelor UV-C cat si efectului termic, inlaturand peste 99% dintre bacteriile* si virusurile* de pe haine. *programul UV Hygienic Drying inlatura Escherichia coli, Stafilococul auriu si Coronavirus 229E conform Airmid.

UV Hygienic Refresh

Alegeti programul UV Hygienic Refresh pentru igienizare rufelor uscate. Rufe igienizate si improspatate, fără spălare, datorita luminii UV-C și a efectului termic, pentru o capacitate recomandata de cca. 6 articole vestimentare. Prin utilizarea programului UV Hygienic Refresh se inlatura pana la 99.99% din bacteriile* de pe rufe. * programul UV Hygienic Refresh inlatura Escherichia coli, Stafilococul auriu conform Airmid.

Eco Gentle - Heat Pump

Tehnologia uscatoarelor de rufe Beko prevazute cu pompa de caldura te ajuta sa economisesti energie. Eco Gentle Heat Pump permite conservarea aerului cald si recircularea sa, hainele fiind uscate la o temperatura redusa, astfel te vei bucura de culorile vii ale hainelor tale mai mult timp. Circuitul inchis cu pompa de caldura este cel mai eficient in procesul de uscare, comparativ cu modelele conventionale.

Optisense ®

Tehnologia optimizeaza etapa de uscare, prin intermediul senzorilor de temperatura si umiditate, astfel poti alege nivelul de uscare al hainelor tale. Uscatorul de rufe se va opri automat in momentul in care nivelul de uscare al hainelor este cel dorit. In plus, senzorul special pentru detectarea scaderilor de tensiune protejeaza si prelungeste durata de viata a uscatorului de rufe.

GentleCare

Poti usca acum chiar si rufele delicate sau pe cele care necesita spalare manuala, cum ar fi bluze de matase, lenjerie subtire. Alege programul GentleCare si rufele tale vor fi uscate la o temperatura scazuta.

Aquawave ®

Prin designul special al cuvei, tehnologia Aquawave creeaza conditii optime si eficiente de uscare, fara miscari ce ar putea afecta tesatura. Conturul unic al cuvei si forma paletelor permit o miscare fluida a rufelor in timpul uscarii, imitand ritmul natural al valurilor. Astfel, camasa ta preferata va arata ca noua la fiecare uscare.

Motor ProSmart ™ Inverter

Motorul ProSmartInverter este partenerul tau de nadejde atunci cand ai nevoie de liniste. Acesta este echipat cu un set de avantaje sesizabile chiar de la prima utilizare: 10 ani garantie, eficienta energetica pe care o poti observa pe factura ta de energie electrica, nivelul de zgomot este redus prin controlul imbunatatit al turatiei, absenta vibratiilor si eliminarea emisiilor electromagnetice, astfel te poti bucura de liniste impreuna cu familia ta. Toate aceste avantaje sunt dublate de durabilitatea si robustetea acestuia din care au fost eliminate elementele supuse uzurii cum ar fi periile de carbon.

Afisare timp uscare ramas

Permite estimarea corecta a timpului de uscare pentru a evita modificarea programului tau zilnic.

Jeans

Uscare perfecta si omogena chiar si pentru tesaturile groase, care sunt mai dificil de uscat prin programele obisnuite, in special de-a lungul tivurilor, unde grosimea panzei este mult mai mare. Programul Jeans este ideal pentru uscarea blugilor si a hainelor de tip polar.

Shirts

Program de uscare dedicat pentru a preveni deteriorarea camasilor si a prelungi durata lor de utilizare. Acest program special utilizeaza mai putine miscari si mai delicate, astfel camasile sunt uscate cu un numar redus de cute pentru o calcare usoara.

Outdoor/Sports

Conceput pentru pasionatii de activitati in aer liber, programul este recomandat pentru articolele vestimentare sportive sintetice sau din bumbac,.

Mix

Esti prea ocupat sa sortezi hainele in functie de tesaturi? Programul Mix permite uscarea materialelor sintetice si a celor din bumbac in acelasi ciclu al uscatorului de rufe.

Cotton Eco

Programul este dedicat uscarii rufelor din bumbac care rezista la temperaturi inalte, dar intr-un mod economic. Alege nivelul de uscare dorit in functie de grosimea tesaturii.

Cotton

Programul este dedicat uscarii rufelor din bumbac care rezista la temperaturi inalte. Alege nivelul de uscare dorit in functie de grosimea tesaturii.

Synthetics

Programul este dedicat uscarii rufelor din material sintetic si poti selecta nivelul de uscare dorit in functie de grosimea tesaturii.

Child Lock

Functia se poate activa pentru a preveni modificarea programului selectat in prealabil, mai ales atunci cand copii se joaca la panoul de control al uscatorului de rufe. Functia Child Lock face imposibila accesarea butoanelor uscatorului.

Buzzer

Avertizarea sonora se activeaza in momentul in care programul de uscare s-a finalizat.

Auto Anticrease

Functia Auto Anti-Sifonare se activeaza automat daca rufele nu sunt scoase din uscator dupa terminarea programului. Actiunea blanda a tamburului dezlipeste hainele, previne incurcarea acestora si leaseaza fara a le sifona.

Ajustare nivel de uscare

Functia se activeaza inainte de pornirea programului de uscare si este utilizata pentru reglarea nivelui de uscare necesar. Durata programului se va modifica in functie de selectia nivelului de uscare dorita.

  Specificatii 
Daily Express: Da
Shirts: Da
Duvet - Down Wear: Da
Outdoor - Sports: Da
Jeans: Da
Cottons: Da
Cottons Eco: Da
Synthetics: Da
Mix - Daily: Da
WoolProtect: Da
Night: Da
Gentle Care: Da
Time Program: Da
Ajustare nivel de uscare: Da
Tip uscator: Pompa de caldura
Dimensiune neta (lxLxA,cm): 84,6x59,7x65,4
Slim: Nu
Numar programe: 15
Eficienta condensare: A
Capacitate incarcare (kg): 9
Greutate neta (kg): 48
Nivel de zgomot (dBA): 64
Clasa energetica: A+++
Afisare timp uscare ramas: Da
Lumina interioara: Da
Amanare pornire: Da
Culoare produs: Alb
Culoare usa, rama interioara: Negru
Display: Digital
Unghi deschidere hublou (grade): 150
Culoare inel hublou: Chrome

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Beko DH9519GU de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Beko DH9519GU sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.