Beko BCNA275K3SN

2 094.00 lei
(1 magazin)
Clasa energetica A + Produsele Beko cu clasa energetica A + contribuie nu numai la repararea bugetului familiei, ci si la ingrijirea mediului natural. Modelele din clasa A + consuma chiar mai putina energie decat modelele identice din clasa A.   Congelare rapida Asigura congelarea rapida a alimentelor nou introduse intr-un mod mai sanatos si nu afecteaza temperatura alimentelor depozitate anterior.   Alarma usii deschise Frigiderele Beko echipate cu " ...

Descriere


Beko BCNA275K3SN

Clasa energetica A +

Produsele Beko cu clasa energetica A + contribuie nu numai la repararea bugetului familiei, ci si la ingrijirea mediului natural. Modelele din clasa A + consuma chiar mai putina energie decat modelele identice din clasa A.

 
Congelare rapida

Asigura congelarea rapida a alimentelor nou introduse intr-un mod mai sanatos si nu afecteaza temperatura alimentelor depozitate anterior.

 
Alarma usii deschise

Frigiderele Beko echipate cu "Alarma usa deschisa" va vor avertiza impotriva lasarii usii intredeschise sau lasata deschisa.

 
Iluminare LED

Iluminarea cu LED este mai eficienta din punct de vedere energetic si ofera mai multa lumina naturala in comparatie cu iluminarea obisnuita. Acesta este un alt pas inainte pentru activitati mai ecologice.

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Beko BCNA275K3SN de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Beko BCNA275K3SN sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.