Beko BBSE12130XD + Plita HIAG64223SX

de la 1.699,00 lei (3 magazine)
Kit pentru bucatarie Acest pachet compus din cuptor si plita iti ofera tot ceea ce ai nevoie pentru a prepara orice iti doresti: supe, fripturi, prajituri sau clatite. Inoxul si sticla din care sunt fabricate le fac usor de integrat in decorul bucatariei tale. SteamShine® Cleaning Uita de curatatul si razuitul grasimii si resturilor de mancare arsa din cuptor. Cu SteamShine® Cleaning, cuptorul Beko se curata mai usor. Doar adauga apa, porneste cuptorul si pe masura ce apa se eva ...

Descriere


Beko BBSE12130XD + Plita HIAG64223SX

Kit pentru bucatarie

Acest pachet compus din cuptor si plita iti ofera tot ceea ce ai nevoie pentru a prepara orice iti doresti: supe, fripturi, prajituri sau clatite. Inoxul si sticla din care sunt fabricate le fac usor de integrat in decorul bucatariei tale.

SteamShine® Cleaning

Uita de curatatul si razuitul grasimii si resturilor de mancare arsa din cuptor. Cu SteamShine® Cleaning, cuptorul Beko se curata mai usor. Doar adauga apa, porneste cuptorul si pe masura ce apa se evapora, resturile se inmoaie si pot fi indepartate cu usurinta.

Gatire cu ventilare

Aceasta functie asigura o distributie uniforma a caldurii in interiorul cuptorului, grabind astfel procesul de gatire.

Iluminare halogen

Cu siguranta iti doresti sa vezi cum arata preparatele tale in timp ce se gatesc. De aceea am adaugat cuptorului tau iluminare cu halogen.

Grill

Solutia ideala pentru pregatirea cotletelor, a pestelui sau rumenirea la suprafata a alimentelor.

Timer

Seteaza timpul predefinit de gatire si oprirea cuptorului la incheierea programului.

Incalzire inferioara

Permite pornirea doar a elementului de incalzire inferioara. Perfect pentru pizza sau pentru alimente care necesita o rumenire finala in partea inferioara.

Low Grill cu ventilare

Efectul de grill este mai redus fata de utilizarea grill-ului complet. Tot ceea ce ai de facut este ca la jumatatea duratei de gatire, sa intorci preparatele.

Gatire conventionala

Elementul de incalzire superior si cel inferior actioneaza simultan, fara ventilator. Acest mod de coacere traditional este recomandat in pregatirea prajiturilor, foietajelor fine sau biscuitilor.

CARACTERISTICI CUPTOR

; Booster DA; SteamShine® Cleaning DA; Timer DA; Iluminare halogen DA; Iluminare cuptor DA

; FUNCTII GATIRE CUPTOR

; Gatire conventionala DA; Gatire cu ventilare DA; Grill DA; Low grill cu ventilare DA; Incalzire inferioara DA

; ACCESORII CUPTOR

; Tava adanca pentru gatit DA; Tava standard DA

; INFORMATII TEHNICE CUPTOR

; Tip cuptor (static, asistat de ventilator, multifunctional, gaz, combi steam, combi MW); Asistat de ventilator; Alimentare Electrica; Clasa energetica A; Tip control Mecanic; Volum, litri 72; Culoare Inox; Consum energie gatire conventionala(kWh) 0,95; Consum energie gatire cu ventilare(kWh) 0,81; Dimensiune neta cuptor (IxLxA, cm) 59,5x59,4x59,5; Greutate neta pachet (kg) 36,4

 

CARACTERISTICI PLITA

; High-Efficiencyâ„¢ Gas Burner DA; Siguranta flacara DA; Aprindere integrata DA

; INFORMATII TEHNICE PLITA

; Tip material Inox; 60 cm latime DA; Tip produs (vitroceramica, inductie, gaz) Gaz; Culoare produs Inox; Panou control Butoane frontale; Tip suport vase Emailat; Putere (W) 2400; Nr arzatoare/zone de gatit 4

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Beko BBSE12130XD + Plita HIAG64223SX de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Beko BBSE12130XD + Plita HIAG64223SX sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.