Behr Rucsac spinning Baggy 8

209.00 lei
(1 magazin)
Rucsac pentru pescari Behr Baggy 8 Rucsacul pt. pescari Behr Baggy 8 este un echipament din gama Trendex pt. organizarea și transportul momelilor și accesoriilor. Materialul din care este produs este 100% polyester. Dimensiunile rucsacului Behr Baggy 8 sunt 27x18x39 cm. Acest rucsac are în dotare are în dotare patru cutii pt. momeli şi accesorii, fiecare având dimensiunile de 27x17,5x4 cm. Rucsacul Behr Baggy 8 prezintă cinci buzunare exterioare. Caracteristicile rucsacului pt. ...

Descriere


Behr Rucsac spinning Baggy 8

Rucsac pentru pescari Behr Baggy 8

Rucsacul pt. pescari Behr Baggy 8 este un echipament din gama Trendex pt. organizarea și transportul momelilor și accesoriilor. Materialul din care este produs este 100% polyester. Dimensiunile rucsacului Behr Baggy 8 sunt 27x18x39 cm. Acest rucsac are în dotare are în dotare patru cutii pt. momeli şi accesorii, fiecare având dimensiunile de 27x17,5x4 cm. Rucsacul Behr Baggy 8 prezintă cinci buzunare exterioare.

Caracteristicile rucsacului pt. pescari Behr Baggy 8
  • Cod: 57-385 33
  • Rucsac Trendex pt. organizarea și transportul momelilor și accesoriilor
  • Material: 100% Polyester
  • Dimensiuni rucsac: 27x18x39cm
  • Geanta are în dotare 4 cutii pt. momeli şi accesorii, fiecare având dimensiunile de 27x17,5x4cm
  • 5 buzunare exterioare
Recomandări de utilizare ale rucsacului pt. pescari Behr Baggy 8

Rucsacul pentru pescari Behr Baggy 8 este un rucsac din gama Trendex pentru organizarea și transportul momelilor și accesoriilor. Se poate utiliza atât pentru transportul accesoriilor pentru spinning dar și pentru alte tipuri de pescuit.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Behr Rucsac spinning Baggy 8 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Behr Rucsac spinning Baggy 8 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.