Bedora Grace 200x300 cm

854,00 lei (1 magazin)
Covor Bedora Grace 200x300 cm, dreptunghi, 100% lana, multicolor, finisat manual   Atunci cand alegi un covor, indiferent de camera in care urmeaza sa fie amplasat, gandeste-te pe termen lung si ia in considerare traficul, restul decoratiunilor si stilul camerei. De aceea, cel mai indicat este sa-ti imbraci podeaua cu un covor minimalist, care sa fie usor de potrivit in orice tip de interior. Covorul de la Bedora se remarca prin calitatile deosebite, rezistenta la spalari repeta ...

Descriere


Bedora Grace 200x300 cm

Covor Bedora Grace 200x300 cm, dreptunghi, 100% lana, multicolor, finisat manual   Atunci cand alegi un covor, indiferent de camera in care urmeaza sa fie amplasat, gandeste-te pe termen lung si ia in considerare traficul, restul decoratiunilor si stilul camerei. De aceea, cel mai indicat este sa-ti imbraci podeaua cu un covor minimalist, care sa fie usor de potrivit in orice tip de interior. Covorul de la Bedora se remarca prin calitatile deosebite, rezistenta la spalari repetate si trafic intens. Toata filosofia brandului Bedora se invarte in jurul confortului, punand la dispozitie solutii perfecte pentru casa. Fie ca vorbim despre saltele unicat realizate cu mare atentie la detalii sau de lenjerii, seturi de pat si cuverturi, covoare, de la cele cu aspect minimalist si pana la cele cu imprimeuri ce definesc foarte bine conceptul de eleganta, Bedora pune in prim-plan calitatea.   Avantajele covoarelor Bedora din lana: Sunt produse Eco-friendly; Absorb umezeala atunci cand umiditatea dintr-o incapere este ridicata; Ofera confort atat pe timpul verii cat si al iernii; Izoleaza fonic foarte bine; Se consuma mult mai putina energie in procesul lor de fabricatie, comparativ cu cel al covoarelor sintetice; Nu favorizeaza dezvoltarea acarienilor si nici a bacteriilor; Sunt potrivite pentru persoanele ce sufera de astm sau care sunt alergice la fibrele sintetice.   In urma unui proces absolut natural, covoarele realizate din lana tind sa naparleasca. De aceea, se vor aspira periodic pentru a scapa de fibrele nedorite. Intretinere: Se periaza si se aspira periodic. Se recomanda o curatare profesionala. Pentru a-si pastra coloritul timp indelungat nu trebuie amplasate direct in lumina soarelui.   Instructiuni de ingrijire: Se recomanda a fi spalata separat inainte de prima utilizare; A se spala la 40°C pentru rezistenta si intensitatea culorilor; Se recomanda evitarea curatarii chimice si inalbirea; Uscare la temperatura joasa; Nu se apropie produsul de foc; Nu se calca.   Atentie! Fotografiile produselor prezentate au caracter informativ, culoarea poate diferi fata de produsul vandut.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bedora Grace 200x300 cm de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bedora Grace 200x300 cm sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.