Bedora Blue Line Anatomica 160x200 cm

Saltea Bedora Blue Line Anatomica 160×200 cm joaca un rol important in mentinerea pozitiei corecte a corpului in timpul somnului, de oarece ofera 2 elemente cheie, respectiv: suport si confort. Straturile din interiorul saltelei ajuta la evitarea presiunii asupra muschilor, oaselor siligamentelor, factori cheie pentru un somn sanatos. Este o saltea recomandata pentru toate pozitiile de dormit: pe spate, pe lateral sipestomac. Salteauaeste vidata si roluita. ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Bedora Blue Line Anatomica 160x200 cm

Saltea Bedora Blue Line Anatomica 160×200 cm joaca un rol important in mentinerea pozitiei corecte a corpului in timpul somnului, de oarece ofera 2 elemente cheie, respectiv: suport si confort. Straturile din interiorul saltelei ajuta la evitarea presiunii asupra muschilor, oaselor siligamentelor, factori cheie pentru un somn sanatos. Este o saltea recomandata pentru toate pozitiile de dormit: pe spate, pe lateral sipestomac. Salteauaeste vidata si roluita.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bedora Blue Line Anatomica 160x200 cm de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bedora Blue Line Anatomica 160x200 cm sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.