BCS Rarita pentru motocultor RARITA

811.00 lei
(1 magazin)
Rarita (sapa) cartofi atasabil la freza pentru motocultor BCS RARITARariţă ajustabilă, adecvată mai ales pentru însămânţări şi brazde de irigaţie. Rariţă ajustabilă, montabil în spatele sapei rotative, adecvată pentru însămânţări şi brazde de irigaţie poate fi montată fără a dezasambla capota. Pentru a monta rariţa ajustabilă vă sugerăm sa folositi greutati pe roti. Adancime de lucru / latime de lu ...

Descriere - BCS Rarita pentru motocultor RARITA


Rarita (sapa) cartofi atasabil la freza pentru motocultor BCS RARITA

Rariţă ajustabilă, adecvată mai ales pentru însămânţări şi brazde de irigaţie. Rariţă ajustabilă, montabil în spatele sapei rotative, adecvată pentru însămânţări şi brazde de irigaţie poate fi montată fără a dezasambla capota. Pentru a monta rariţa ajustabilă vă sugerăm sa folositi greutati pe roti. Adancime de lucru / latime de lucru - 100 - 200 / 150 - 600 mm. Compatibil cu motocultoare BCS.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul BCS Rarita pentru motocultor RARITA de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru BCS Rarita pentru motocultor RARITA sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.