BCS 8G5CL500

Modelul BCS 630 MAX este alegerea profesionistilor, care au de cosit parcele largi, chiar si pe pante inclinate. Are motor puternic si manevrabilitate sporita datorita diferentialului cu blocaj . Poate fi adaptata cu roti metalice speciale pentru teren inclinat. Se mai poate adapta grebla adunat fan, turbina de zapada, tocatorul vegetal, peria rotativa... Cutia de viteze prezinta 4 rapoarte pentru mers inainte respective 3 in revers cu inversor rapid avand in plus fata de var ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


BCS 8G5CL500

Modelul BCS 630 MAX este alegerea profesionistilor, care au de cosit parcele largi, chiar si pe pante inclinate. Are motor puternic si manevrabilitate sporita datorita diferentialului cu blocaj. Poate fi adaptata cu roti metalice speciale pentru teren inclinat. Se mai poate adapta grebla adunat fan, turbina de zapada, tocatorul vegetal, peria rotativa...

  • Cutia de viteze prezinta 4 rapoarte pentru mers inainte respective 3 in revers cu inversor rapid avand in plus fata de variant precedenta diferential cu blocaj si frane independente menite sa sporeasca manevrabilitatea.
  • Bare de cosire disponibile sunt de la 100 la 180 cm latime in varianta EUROPA ,SF, DUPLEX.
  • Priza de forta independenta de cutia de viteza cu angrenaj in baie de ulei elimina orce intretinere si garanteaza eficienta in timp.
  • Comenzile au fost studiate si realizate in mod ergonomic astfel in cat reduc oboseala operatorului facandul sa aprecieze permanent prestatiile utilajului.
  • O lista infinita de accesorii vine in sprijinul acestui model care pe langa taierea ierbi poate fi utilizat in multiple lucrari de intretinere atat a spatiilor verzi cat si urbane.


Caracteristici
- 4 viteza in fata, 3 in revers
- inversor rapid al sensului de mers
- priza de forta independenta la 990 rot/min. cu angrenaj in baie de ulei
- ambreiaj sec cu comanda manuala
- diferential cu blocaj – pentru tractiune sporita

- sateliti la roti – pentru virajare foarte usoara
- ghidon reglabil in inaltime si lateral
-frane de lucru independente pe cele doua roti si frana de parcare

- dispozitiv de siguranta MOTOR STOP combinat cu ambreiajul
- roti 5.00-10 cu janta reglabilă
- greutate 120 kg

*NU INCLUDE Transmisia si Bara de cosire, acestea se achizitioneaza separat sau puteti achizitiona un pachet creat de noi.


: Diesel
: Albastru
: Roti
: 5.5 kW
: 3.7 l
: 349 cm³
: 7.4 cp
: 7
: Manuala
: 575 mm
: 120 Kg
: Profesional
: Motocoasa
: Ghidon
: Cu lama
: 4 timpi
: 3600
: 1 x Motocositoare
: 1.2 l
: 3

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul BCS 8G5CL500 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru BCS 8G5CL500 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.