BCE Colorado 8ft

Masa de biliard Colorado din lemn masiv sculptat, cosuri de piele si placa de ardezie din trei bucati. Masa de biliard Colorado 8 ft se situeaza in categoria meselor de biliard profesionale. Placa de ardesie este omologata de Federatia Europeana de Biliard E.P.B.F. (Vedeti fisa tehnica) Modelul are o eleganta aparte datorita celor doua tonuri de culoare maro. La masa de biliard Colorado se poate alege culoarea postavului verde, rosu sau albastru pentru postav lent, semilent sau de vit ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


BCE Colorado 8ft

Masa de biliard Colorado din lemn masiv sculptat, cosuri de piele si placa de ardezie din trei bucati. Masa de biliard Colorado 8 ft se situeaza in categoria meselor de biliard profesionale. Placa de ardesie este omologata de Federatia Europeana de Biliard E.P.B.F. (Vedeti fisa tehnica)

Modelul are o eleganta aparte datorita celor doua tonuri de culoare maro. La masa de biliard Colorado se poate alege culoarea postavului verde, rosu sau albastru pentru postav lent, semilent sau de viteza (Alegeti din meniul drop-down).

Masa de biliard Colorado 8 ft se livreaza cu set complet de accesorii biliard (doua tacuri biliard, set de bile biliard, triunghi biliard, creta si varfuri).

Montaj gratuit !

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul BCE Colorado 8ft de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru BCE Colorado 8ft sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.