BCE California 8ft

9 374.00 lei
(1 magazin)
Mese de biliard California din lemn masiv sculptat, cosuri de piele si placa de ardezie din trei bucati. Masa de biliard California 7 ft se situeaza in categoria meselor de biliard profesionale. Placa de ardesie este omologata de Federatia Europeana de Biliard E.P.B.F. (Vedeti fisa tehnica)Modelul are o eleganta aparte. La masa de biliard California se poate alege culoarea postavului verde, rosu sau albastru pentru postav lent, semilent sau de viteza (Alegeti din meniul drop-down).Mont ...

Descriere


BCE California 8ft

Mese de biliard California din lemn masiv sculptat, cosuri de piele si placa de ardezie din trei bucati. Masa de biliard California 7 ft se situeaza in categoria meselor de biliard profesionale. Placa de ardesie este omologata de Federatia Europeana de Biliard E.P.B.F. (Vedeti fisa tehnica)

Modelul are o eleganta aparte. La masa de biliard California se poate alege culoarea postavului verde, rosu sau albastru pentru postav lent, semilent sau de viteza (Alegeti din meniul drop-down).

Montaj gratuit !

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul BCE California 8ft de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru BCE California 8ft sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.