BAYBY Incalzitor biberon Bbw 2000

de la 116,95 lei (2 magazine)
Încalzitorul multifunctional de biberoane BAYBY BBW 2000, încalzeste biberoanele cu lapte, alimentele pentru bebelusi si sterilizeaza accesoriile pentru alimentarea copilului. Pentru functiile enumerate, încalzitorul multifunctional are trei nivele de reglare a temperaturii : 40 ° C, 70 ° C ?i 100 ° C, deci nu trebuie sa estimati temperatura si sa va îngrijoati ca ardeti copilul, mai ales atunci când încalziti laptele. LED-ul se ap ...

Descriere


BAYBY Incalzitor biberon Bbw 2000

Încalzitorul multifunctional de biberoane BAYBY BBW 2000, încalzeste biberoanele cu lapte, alimentele pentru bebelusi si sterilizeaza accesoriile pentru alimentarea copilului.

Pentru functiile enumerate, încalzitorul multifunctional are trei nivele de reglare a temperaturii : 40 ° C, 70 ° C ?i 100 ° C, deci nu trebuie sa estimati temperatura si sa va îngrijoati ca ardeti copilul, mai ales atunci când încalziti laptele.

LED-ul se aprinde înainte ca baia de apa din încalzire sa atinga temperatura dorita, apoi se stinge.

Pentru sterilizare se acopera dispozitivul cu un capac si se sterilizeaza pentru aprofimativ 5 minute.

Întregul dispozitiv este fabricat din materiale care nu dauneaza sanatatii si niciuna dintre componente nu contine BPA (Bisphenol A).

Caracteristici:

  • sistem 3 în 1
  • potrivit pentru orice tip de biberon
  • încalzeste si mâncare de bebelusi
  • sterilizeaza accesoriile de alimentare
  • dotat cu 3 functii

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul BAYBY Incalzitor biberon Bbw 2000 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru BAYBY Incalzitor biberon Bbw 2000 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.