Baseus Power Bank Mini JA Black (30.000 mAh, 3A, fast charge)

172.00 lei
(1 magazin)
Baseus Power Bank Mini JA Black (30.000 mAh, 3A, fast charge)   Acumulatorul extern Baseus Power Bank Mini JA este o baterie externa cu o capacitate de 30.000 mAh, usoara si eleganta ce poate incarca trei dispozitive simultan datorita porturilor 2 x USB si Type-C de iesire si functiei de incarcare rapida. Capacitate mare de 30000 mAh iti va permite sa-ti reincarci dispozitivele de mai multe ori. Este modul perfect de a ramane online in cateva zile de camping ...

Descriere - Baseus Power Bank Mini JA Black (30.000 mAh, 3A, fast charge)


Baseus Power Bank Mini JA Black (30.000 mAh, 3A, fast charge)

 

Acumulatorul extern Baseus Power Bank Mini JA este o baterie externa cu o capacitate de 30.000 mAh, usoara si eleganta ce poate incarca trei dispozitive simultan datorita porturilor 2 x USB si Type-C de iesire si functiei de incarcare rapida.

Capacitate mare de 30000 mAh iti va permite sa-ti reincarci dispozitivele de mai multe ori. Este modul perfect de a ramane online in cateva zile de camping, drumetii sau la un festival de muzica. Poate incarca 3 dispozitive in acelasi timp avand trei porturi de iesire (2x USB si USB-C). Incarcarea simultan 3 dispozitive, pentru tine si familia ta, fara a astepta fiecare, pe rand, pentru a-si reincarca dispozitivele.
 
Patru indicatori LED in modul clar si simplu te vor anunta atat despre nivelul bateriei cat si despre inceperea/sfarsitul incarcarii. Bateria este fabricata din materiale de inalta calitate, policarbonat, silicon, metal, deci nu va trebui sa-ti faci griji cu privire la deteriorarea acesteia in transportul de zi cu zi.

Caracteristici:
 
- patru LED-uri care afiseaza statusul bateriei
- tipul bateriei: Li-Polimer
- capacitate: 30.000 mAh
- capacitate nominala: 12.000 mAh
- rata de conversie: 80 %
- intrare MicroUSB: DC 5 V - 2.1 A maxim
- intrare USB Type-C: DC 5 V - 2.1 A maxim
- iesire USB Type-C: DC 5 V - 3.0 A maxim
- iesire USB 1: DC 5 V - 1 A
- iesire USB 2: DC 5 V - 2.1 A; poate incarca si tablete
- iesire amperaj total: DC 5 V - 3.0 A
- culoare: Negru
 
Imaginile sunt cu titlu informativ!

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Baseus Power Bank Mini JA Black (30.000 mAh, 3A, fast charge) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Baseus Power Bank Mini JA Black (30.000 mAh, 3A, fast charge) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.