Baseus Incarcator Retea Speed PPS Intelligent Power-Off Black

de la 93.00 lei
(6 magazine)
Baseus Incarcator Retea Speed PPS Intelligent Power-Off Black (PD3.0+QC3.0 Type-C+ USB Charger, display digital) Incarcatorul retea Baseus Speed PPS Intelligent Power-Off poate incarca simultan doua dispozitive datorita celor doua porturi: USB cu un curent de maxim de 5A si unul Type-C ce permite incarcarea rapida cu maxim 3A. Puterea totala este de 45W, iar daca sunt folosite ambele porturi simultan output-ul se micsoreaza la 30W si aperajul porturilor USB+Type-C ajunge la maxim 5V/6 ...

Descriere


Baseus Incarcator Retea Speed PPS Intelligent Power-Off Black


Baseus Incarcator Retea Speed PPS Intelligent Power-Off Black (PD3.0+QC3.0 Type-C+ USB Charger, display digital)

Incarcatorul retea Baseus Speed PPS Intelligent Power-Off poate incarca simultan doua dispozitive datorita celor doua porturi: USB cu un curent de maxim de 5A si unul Type-C ce permite incarcarea rapida cu maxim 3A. Puterea totala este de 45W, iar daca sunt folosite ambele porturi simultan output-ul se micsoreaza la 30W si aperajul porturilor USB+Type-C ajunge la maxim 5V/6A. Astfel incarcatorul acopera majoritatea protocoalelor de incarcare rapida existente: iPhone PD3.0, Android QC4+, QC3.0, FCP, AFC, MKT, etc si incarcarea super rapida Huawei SCP 5A.

Chip-ul inteligent incorporat ofera protectie impotriva scurtcircuitului, supraincarcarii, supraincalzirii sau alte interferente ce pot afecta incarcarea corecta a dispozitivelor dumneavoastra. De asemenea acesta adapteaza curentul astfel incat incarcarea sa se realizeze cat mai rapid fara a dauna bateriei.

Functia Smart Shutdown va permite sa setati incarcatorul sa intrerupa alimentarea. Tineti apasat timp de 3 secunde pe butonul touch aflat pe fata incarcatorului pentru a intra in modul Times control shutdown, apoi fiecare apasare creste timpul de incarcare cu cate 1 ora (max 8 ore). Pentru a porni nu efectuati nici o operatiune timp de 3 secunde, iar pentru a iesi din modul Times control shutdown tineti din nou apasat timp de 3 secunde butonul.

Display-ul digital, aflat de asemenea pe fata incarcatorului va permite sa vizualizati cu o simpla apasare amperajul de incarcare, cu o a 2-a apasare voltajul, iar a 3-a afiseaza numarul de ore de incarcare ramase din modul Times control shutdown pana se inchide.

Se poate folosi pentru incarcarea computerelor cu port Type-C datorita puterii mari de 45W.


Caracteristici:

- materiale de calitate
- incarcator retea: USB + Type-C
- incarca doua dispozitive cu interfete diferite simultan
- input: AC100-240V 50/60 Hz 1A Max
- output Type-C: 5V/3A; 9V/3A; 12V/3A; 15V/3A; 20V/2.25A (Max)
- output USB: 4.5V/5A; 5V/4.5A; 9V/3A; 12V/3A; 20V/2.25A (Max)
- output USB1+Type-C: DC 5V/6A 30W (Max)
- putere: 45W (Max)
- incarcare rapida: iPhone PD3.0, Android QC4+, QC3.0, FCP, AFC, MTk, etc si incarcarea super rapida Huawei SCP 5A
- smartchip pentru protectie impotriva suprasarcinii, supraincarcarii, supaincalzirii
- poate incarca computere cu port Type-C
- Smart Shutdown - se poate programa timpul de incarcare
- display digital
- afiseaza amperajul sau voltajul
- dimensiuni: 106 x 58 x 29 mm
- greutate: 137 g
- culoare: Negru

*Pentru incarcare rapida utilizati cabluri compatibile.

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Baseus Incarcator Retea Speed PPS Intelligent Power-Off Black de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Baseus Incarcator Retea Speed PPS Intelligent Power-Off Black sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.