Baseus Compresor Auto Inflator Pump Portabil, 45W Black

195,80 lei (1 magazin)
Baseus Compresor Auto Inflator Pump Portabil, 45W Black Compresorul Auto Inflator Pump Portabil de la Baseus , nu numai ca poate fi folosit la presiunea anvelopelor ci este potrivit si pentru biciclete, masini electrice, mingi de baschet etc. Presiunea anvelopelor trebuie sa se incadreze in standardele de siguranta, asa ca ai nevoie de un compresor auto care sa poata adapta inteligent aerul. In cazul in care doresti sa ajustezi manual presiunea rotilor, atunci poti renunta la pre ...

Descriere


Baseus Compresor Auto Inflator Pump Portabil, 45W Black

Baseus Compresor Auto Inflator Pump Portabil, 45W Black

Compresorul Auto Inflator Pump Portabil de la Baseus
, nu numai ca poate fi folosit la presiunea anvelopelor ci este potrivit si pentru biciclete, masini electrice, mingi de baschet etc. Presiunea anvelopelor trebuie sa se incadreze in standardele de siguranta, asa ca ai nevoie de un compresor auto care sa poata adapta inteligent aerul.

In cazul in care doresti sa ajustezi manual presiunea rotilor, atunci poti renunta la presiunea presetata si sa alegi valorile care iti asigura un confort sporit in timpul sofatului.
Monitorizarea presiunea in anvelope prin afisaj digital: poate detecta presiunea in anvelope in mod inteligent si poate afisa clar pe afisajul digital pentru a preveni explozia din cauza presiunii excesive a anvelopelor.

Componentele interne sunt realizate exclusiv din materiale de inalta calitate, astfel ca motorul magnetic garanteaza o functionare excelenta a compresorului auto.
Cele doua baterii sunt suficient de puternice pentru a asigura umflarea de 1.5 ori a anvelopelor masinii, de 8 ori a rotilor bicicletei si de 54 ori a mingii!
Depozitare integrata: tubul gonflabil poate fi infasurat pentru depozitare ascunsa, iar duza gonflabila si alte accesorii sunt depozitate impreuna, facandu-l mai convenabil de transportat si depozitat


Specificatii:
- dimensiune: 130x81x46 mm
- greutate: 450 grame
- tensiune intrare: DC 7.4V (3.7V x 2 baterii)
- baterii: 2x 18650, 2000mAh fiecare
- intrare: 5V/2A
- curent: 6A max.
- putere 45W max.
- manometru: 5-150 PSI
- timp de incarcare: 3h±0.5 ore, afisajul clipeste atunci cand depaseste 150 PSI; peste 150 PSI poate deteriora senzorul, sustine presiunea de pana la 120 PSI
- temperatura depozitare: -10-60°C
- pachet baterie: 18650 x 2, 2000mAh fiecare
- culoare: Negru

Pachetul contine:
- 1 x Pompa de umflare dinamica a ochilor BASEUS
- 1 x cablu micro USB
- 1 x tub de umflare
- 1 x duza de aer
- 1 x Duza din alama pentru biciclete
- 1 x ac cu bile

Imagini cu caracter informativ!












Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Baseus Compresor Auto Inflator Pump Portabil, 45W Black de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Baseus Compresor Auto Inflator Pump Portabil, 45W Black sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.