Baseus Adaptor Type-C la port Type-C si port Jack 3.5mm L41 Black

de la 25.89 lei (13 magazine)
Baseus Adaptor L41 Type-C la port Type-C si port Jack 3.5mm Black Adaptorul L41 Type-C la port Type-C si port Jack 3.5mm de la Baseus permite incarcarea telefonului si utilizarea castilor pentru redare audio sau apeluri in acelasi timp. Portul Type-C se poate folosi doar pentru incarcare, functia de sincronizare date nefiind suportata. Este usor de depozitat fiind mic si foarte usor cu o greutate de numai 8 grame. Permite citirea rapida a datelor audio din telefon si transmitere ...

Descriere


Baseus Adaptor Type-C la port Type-C si port Jack 3.5mm L41 Black


Baseus Adaptor L41 Type-C la port Type-C si port Jack 3.5mm Black

Adaptorul L41 Type-C la port Type-C si port Jack 3.5mm de la Baseus permite incarcarea telefonului si utilizarea castilor pentru redare audio sau apeluri in acelasi timp. Portul Type-C se poate folosi doar pentru incarcare, functia de sincronizare date nefiind suportata.
Este usor de depozitat fiind mic si foarte usor cu o greutate de numai 8 grame.

Permite citirea rapida a datelor audio din telefon si transmiterea acestora catre casti stabil, oferind un sunet de calitate Hi-Fi.
Adaptorul este realizat din materiale de calitate si rezistente: Cauciuc termoplastic (TPE) si aliaj de aluminiu ce nu permit oxidarea. Are o forma ce faciliteaza utilizarea telefonului in pozitia landscape fara a incomoda atunci cand doriti sa va jucati, sa ascultati muzica si sa incarcati telefonul in acelasi timp.

Caracteristici:
- material: TPE + Aliaj aluminiu
- Type-C la port Type-C si port Jack 3.5mm
- pentru redare audio / apeluri si incarcare in acelasi timp
- portabil
- plug-n-play
- nu oxideaza
- output: 1 A
- greutate de numai 8 grame
- dimensiuni: 40x20x10 mm
- culoare: Negru
- compatibil cu telefoanele ce au portul Type-C atat pentru incarcare cat si pentru casti

* Nu suporta transferul de date

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Baseus Adaptor Type-C la port Type-C si port Jack 3.5mm L41 Black de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Baseus Adaptor Type-C la port Type-C si port Jack 3.5mm L41 Black sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.