Baseus Adaptor Multihub Multifunctional Type-C Deep Grey (4xUSB3.0 + PD)

de la 140,99 lei (2 magazine)
Baseus Adaptor Multihub Multifunctional Type-C Deep Grey (4xUSB3.0 + PD) Adaptorul Multihub Multifunctional de la Baseus are un design modern fiind realizat din materiale de calitate (Aliaj de aluminiu, sticla si plastic) si este foarte practic avand un total de 5 porturi: 4xUSB3.0 + PD. Baza are doua picioruse din cauciuc ce nu permite alunecarea pe suprafetele netede. Porturile USB 3.0 permit conectarea la un laptop sau telefon compatibil cu interfata Type-C a stick-urilor de ...

Descriere


Baseus Adaptor Multihub Multifunctional Type-C Deep Grey (4xUSB3.0 + PD)


Baseus Adaptor Multihub Multifunctional Type-C Deep Grey (4xUSB3.0 + PD)

Adaptorul Multihub Multifunctional de la Baseus are un design modern fiind realizat din materiale de calitate (Aliaj de aluminiu, sticla si plastic) si este foarte practic avand un total de 5 porturi: 4xUSB3.0 + PD. Baza are doua picioruse din cauciuc ce nu permite alunecarea pe suprafetele netede.

Porturile USB 3.0 permit conectarea la un laptop sau telefon compatibil cu interfata Type-C a stick-urilor de memorie, hard-urilor externe, perifericelor (tastatura, mouse, imprimanta, etc) sau alte dispozitive ce se alimenteaza prin USB. Viteza de transfer este una mare atingand pana la 5Gbps (500 MB/s).

In plus adaptorul Multihub Multifunctional Baseus are si un port Type-C PD ce permite incarcarea dispozitivului in timp ce il utilizati pentru a economisi baterie si pentru incarcare rapida (PD 60W max).

Se poate utiliza chiar si cu unele telefoane cu functie OTG pe portul Type-C fara a fi necesara instalarea unui software, doar conectati adaptorul utilizati un mouse sau o tastatura pentru scrierea rapida a documentelor lungi.

Caracteristici
- materiale: Aliaj de aluminiu + sticla + plastic
- adaptor Multihub Type-C la 4xUSB3.0 + PD
- permite conectarea perifericelor, stick-urilor de memorie si hard-urilor externe
- permite incarcarea rapida in timp ce utilizati celelalte porturi daca portul PD este conectat la un incarcator
- plug and play
- mufa Type-C la 90 grade
- Type-C PD3: 20V/3A max (60W)
- putere USB 3.0: 5V/1.5A (Max)
- viteza de transfer USB 3.0: 5GBps (500 MB/s)
- led indicator
- dimensiuni: 118 x 45 x 12 mm
- greutate: 80 grame
- culoare Gri cu negru

*Pentru Laptop-uri sau telefoane cu Type-C compatibile

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Baseus Adaptor Multihub Multifunctional Type-C Deep Grey (4xUSB3.0 + PD) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Baseus Adaptor Multihub Multifunctional Type-C Deep Grey (4xUSB3.0 + PD) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.