Barometru de birou sticla furtunii

69.00 lei (1 magazin)
 Barometru de birou sticla furtunii Juliana Barometru de birou sticla furtunii cu baza de lemn cadou de birou. Nu stii cum o sa fie vremea si nu ai nici o idee cum sa te imbraci? Acest barometru de birou cu baza de lemn isi va schimba lichidul din interior in functie de vremea de afara. Pentru o vreme frumoasa lichidul devine limpede iar la vreme urata lichidul devine tulbure. Barometrul furtunii este un minunat cadou de birou pentru o persoana pasionata de obiecte de colectie. Detali ...

Descriere


Barometru de birou sticla furtunii

 Barometru de birou sticla furtunii Juliana
Barometru de birou sticla furtunii cu baza de lemn cadou de birou.
Nu stii cum o sa fie vremea si nu ai nici o idee cum sa te imbraci? Acest barometru de birou cu baza de lemn isi va schimba lichidul din interior in functie de vremea de afara. Pentru o vreme frumoasa lichidul devine limpede iar la vreme urata lichidul devine tulbure.
Barometrul furtunii este un minunat cadou de birou pentru o persoana pasionata de obiecte de colectie.
Detalii barometrul furtunii:
Dimensiuni barometru: 18 cm inaltime
Material: acest barometru este facut din sticla si baza este din lemn roscat

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Barometru de birou sticla furtunii de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Barometru de birou sticla furtunii sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.