Baracuda Voblere Madness 100mm

Baracuda Voblere Madness 100mm
6.62 lei
(1 magazin)
Baracuda Madness sunt voblere de 15gr, 100mm Floating "Vobler" este denumirea generica a oricarei naluci din plastic dur sau lemn care reproduce silueta unui pestisor-prada si evolueaza prin apa cu o bataie laterala. Mai toate voblerele sunt dotate cu o barbeta din plastic (sau metal), orientata intr-un anume unghi. In functie de forma corpului, marimea paletei, greutatea specifica a materialului din care este facut corpul si unghiul in care este asezata barbeta, voblerul va evolua cu ...
lipsa informatii stoc Cost transport 20 lei
acum 48 min

Descriere - Baracuda Voblere Madness 100mm


Baracuda Madness sunt voblere de 15gr, 100mm Floating

"Vobler" este denumirea generica a oricarei naluci din plastic dur sau lemn care reproduce silueta unui pestisor-prada si evolueaza prin apa cu o bataie laterala. Mai toate voblerele sunt dotate cu o barbeta din plastic (sau metal), orientata intr-un anume unghi. In functie de forma corpului, marimea paletei, greutatea specifica a materialului din care este facut corpul si unghiul in care este asezata barbeta, voblerul va evolua cu o bataie diferita la o adancime sau alta. Astfel de voblere se folosesc indeosebi in ape tulburi, pentru ca au o evolutie destul de puternica, emit vibratii puternice care pot atrage atacuri chiar si atunci cand vizibilitatea este scazuta. Datorita formei corpului, evolueaza mai discret, cu miscari mai stranse si mai rare decat modelele fat. Sunt recomandate indeosebi in ape limpezi si in mod special recuperate intre ape.

Voblerele floating sunt recomandate pentru pescuitul in ape cu multe structuri la suprafata ( ex: la stiuca)

Caracteristici vobler Baracuda Madness

  • Greutate: 15g
  • Dimensiune: 100 mm
  • Floating

Recomandari volber Baracuda Madness

Aceste voblere sunt recomandate pentru utilizarea la urmatoarele metode de pescuit: la rapitori

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Baracuda Voblere Madness 100mm de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Baracuda Voblere Madness 100mm sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.