Baracuda Geanta lansete crap C2-T

279.00 lei
(1 magazin)
Geanta lansete crap Baracuda C2-T, lungime 208 cm, latime 40 cm, pentru lansete de 390 cm din 2 tronsoane Geanta Baracuda C2 este o geanta pentru lansetele pentru crap cu 4 compartimente si spatiu pentru mulinete. Acest tip de geanta are 208x40 cm. Transportul lansetelor de pescuit acum este mult mai facil si mai sigur cu noua geanta C2 Baracuda, special creata pentru asta. Fiecare pescar vrea sa-si protejeze cat mai bine lansetele, insa acum totul devine mult mai sigur cu Geanta pentr ...

Descriere


Baracuda Geanta lansete crap C2-T

Geanta lansete crap Baracuda C2-T, lungime 208 cm, latime 40 cm, pentru lansete de 390 cm din 2 tronsoane

Geanta Baracuda C2 este o geanta pentru lansetele pentru crap cu 4 compartimente si spatiu pentru mulinete. Acest tip de geanta are 208x40 cm.

Transportul lansetelor de pescuit acum este mult mai facil si mai sigur cu noua geanta C2 Baracuda, special creata pentru asta.

Fiecare pescar vrea sa-si protejeze cat mai bine lansetele, insa acum totul devine mult mai sigur cu Geanta pentru crap C2 marca Baracuda.

Prin lungimea generoasa de 2 m si o latime de 40 cm, se pot transporta 8 lansete de 390cm si 4 mulinete in cele 3 compartimente (doua mici de fiecare parte si unul principal) .

Geanta in interior are un burete gros de 2.5cm care protejeaza eficient continutul iar in interior lansetele se fixeaza cu ajutorul sistemului de prindere tip "arici".

Dimensiunile compartimentelor  laterale ( 50x15x13cm) ofera posibilitatea de a transporta si alte accesorii necesare: avertizori, tije, suporti…

Caracteristici geanta pentru lasete crap C2-T Baracuda
  • Tip geanta: geanta lansete pentru crap
  • Numar compartimente: 4
  • Model: C2
  • Material: 600D nylon
  • Dimensiuni: 208X40 cm
  • Dimensiuni compartimente laterale: 50x15x13cm

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Baracuda Geanta lansete crap C2-T de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Baracuda Geanta lansete crap C2-T sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.