Baracuda Geantă universală pentru pat sau scaun HYL009ECO, 98 x 95 cm

Geantă universală pentru pat sau scaun Baracuda HYL009ECO Geantă universală pentru pat sau scaun Baracuda HYL009ECO este o geanta fabricata din material impermeabil, cu urmatoarele dimensiuni: dimensiuni (cm): 98x95. Este realizata dintr-un material gros, rezistent. Caracteristici tehnice geantă universală pentru pat sau scaun Baracuda HYL009ECO Geantă universală pt. transport pat/scaun pliant Material gros, impermeabil Dimensiuni (cm): 98x95 ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Baracuda Geantă universală pentru pat sau scaun HYL009ECO, 98 x 95 cm

Geantă universală pentru pat sau scaun Baracuda HYL009ECO

Geantă universală pentru pat sau scaun Baracuda HYL009ECO este o geanta fabricata din material impermeabil, cu urmatoarele dimensiuni: dimensiuni (cm): 98x95. Este realizata dintr-un material gros, rezistent.

Caracteristici tehnice geantă universală pentru pat sau scaun Baracuda HYL009ECO
  • Geantă universală pt. transport pat/scaun pliant
  • Material gros, impermeabil
  • Dimensiuni (cm): 98x95

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Baracuda Geantă universală pentru pat sau scaun HYL009ECO, 98 x 95 cm de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Baracuda Geantă universală pentru pat sau scaun HYL009ECO, 98 x 95 cm sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.