bambum Set 6 suporturi din bambus pentru ouă Tickle

115.00 lei (1 magazin)
Intenția brandului turcesc Bambum este de a proiecta și produce articole inovatoare și ecologice. Acestea sunt o alternativă sănătoasă, durabilă și de cea mai bună calitate dacă le vei alege pentru casa ta. Bambusul este un material rezistent, ușor, antibacterian și mai ales ecologic. Ajunge la maturitate în aproximativ 5 ani, în timp ce stejarul, spre exemplu, în 50 de ani. Utilizarea bambusului este o mai mică povară pentru natură decât tăi ...

Descriere


bambum Set 6 suporturi din bambus pentru ouă Tickle

Intenția brandului turcesc Bambum este de a proiecta și produce articole inovatoare și ecologice. Acestea sunt o alternativă sănătoasă, durabilă și de cea mai bună calitate dacă le vei alege pentru casa ta. Bambusul este un material rezistent, ușor, antibacterian și mai ales ecologic. Ajunge la maturitate în aproximativ 5 ani, în timp ce stejarul, spre exemplu, în 50 de ani. Utilizarea bambusului este o mai mică povară pentru natură decât tăierea copacilor în creștere. Așa că, nu este de mirare că brandul Bambum a decis să dea acestui material o întrebuințare utilă sub forma unor ustensile de bucătărie încercând, astfel, să aducă în gospodăriile din întreaga lume, mai multă preocupare pentru mediul înconjurător.

Parametri de bază
Diametru

4.5 cm

Lungime

16 cm

Lățime

10 cm

Înălțime

7 cm

Greutate

150 g

Număr piese

6 buc

Material și îngrijire
Material

Bambus

Îngrijire

Neadecvat pentru mașina de spălat vase

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul bambum Set 6 suporturi din bambus pentru ouă Tickle de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru bambum Set 6 suporturi din bambus pentru ouă Tickle sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.