Bahar Tekstil Set 2 prosoape bumbac 100% cu franjuri, 50x90cm, Şehzade Hazelnut

Bahar Tekstil Set 2 prosoape bumbac 100% cu franjuri, 50x90cm, Şehzade Hazelnut
0.00 lei
(0 magazine)
Set 2 prosoape bumbac 100% cu franjuri, 50x90cm, Şehzade - HazelnutDimensiune: 50x90cm. Culoare:Hazelnut (aluna-gri) cu bordura jacquard si franjuriProsoapele se adresează persoanelor cu cele mai exigente și elegante gusturi. Sunt produse care combină calitatea înaltă și stilul perfect. Cu aspectul sau luxos va satisface gusturile persoanelor care se îngrijesc de cele mai mici detalii.  Sunt moi și absorbante și vă vor oferi un confort perfect după fiecare baie.Bordura d ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere - Bahar Tekstil Set 2 prosoape bumbac 100% cu franjuri, 50x90cm, Şehzade Hazelnut


Set 2 prosoape bumbac 100% cu franjuri, 50x90cm, Şehzade - Hazelnut
Dimensiune: 50x90cm.
 Culoare:Hazelnut (aluna-gri) cu bordura jacquard si franjuri
Prosoapele se adresează persoanelor cu cele mai exigente și elegante gusturi. Sunt produse care combină calitatea înaltă și stilul perfect. Cu aspectul sau luxos va satisface gusturile persoanelor care se îngrijesc de cele mai mici detalii.  Sunt moi și absorbante și vă vor oferi un confort perfect după fiecare baie.
Bordura de jacquard vine să completeze finețea acestui produs. Cu aspectul său luxos va satisface gusturile persoanelor care se îngrijesc de cele mai mici detalii. 
Prosoapele sunt realizate din bumbac 100% clasic, fire cardate și pieptănate. Culorile sunt durabile și sunt realizate cu procedura eco-friendly.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bahar Tekstil Set 2 prosoape bumbac 100% cu franjuri, 50x90cm, Şehzade Hazelnut de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bahar Tekstil Set 2 prosoape bumbac 100% cu franjuri, 50x90cm, Şehzade Hazelnut sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.