Bacoda MAGMA Tigaie 24 cm BFP 24

Linia Magma este conceputa special pentru a va oferi cele mai bune rezultate in bucatarie.Tigaia va ofera rapiditate, eficienta si un consum scazut de energie datorita corpului din aluminiu turnat, ce asigura o difuzie ideala a caldurii.Are rezistenta la coroziune, la temperaturi ridicate de gatit și excelente proprietati antiaderente datorita invelisului antiaderent teflonat PFLUON®Toate articolele din linia Magma sunt compatibile cu plitele cu INDUCTIE.Tigaia are un aspect plac ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Bacoda MAGMA Tigaie 24 cm BFP 24

Linia Magma este conceputa special pentru a va oferi cele mai bune rezultate in bucatarie.Tigaia va ofera rapiditate, eficienta si un consum scazut de energie datorita corpului din aluminiu turnat, ce asigura o difuzie ideala a caldurii.Are rezistenta la coroziune, la temperaturi ridicate de gatit și excelente proprietati antiaderente datorita invelisului antiaderent teflonat PFLUON®Toate articolele din linia Magma sunt compatibile cu plitele cu INDUCTIE.Tigaia are un aspect placut și design ergonomic datorita manerelor din silicon soft-touch si aspectului modern de granit.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bacoda MAGMA Tigaie 24 cm BFP 24 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bacoda MAGMA Tigaie 24 cm BFP 24 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.