BaByliss E786E

de la 99.99 lei
(4 magazine)
Pentru un tuns și aranjare precisă a părului și bărbii, folosește aparatul BaByliss Precision Cut E786E! Datorită tehnologiei Microcut și a lamelor ascuțite până la dimensiunea de 39 mm, BaByliss E786E asigură un tuns perfect, chiar și pentru firele mai groase de păr și barbă, pentru un rezultat perfect într-un timp record. Lamele aparatului sunt realizate din oțel inoxidabil și pot fi îndepărtate și spălate cu ușurință.  Cele 13 trepte de tăiere, pot tunde ...

Descriere


BaByliss E786E

Pentru un tuns și aranjare precisă a părului și bărbii, folosește aparatul BaByliss Precision Cut E786E! Datorită tehnologiei Microcut și a lamelor ascuțite până la dimensiunea de 39 mm, BaByliss E786E asigură un tuns perfect, chiar și pentru firele mai groase de păr și barbă, pentru un rezultat perfect într-un timp record. Lamele aparatului sunt realizate din oțel inoxidabil și pot fi îndepărtate și spălate cu ușurință.  Cele 13 trepte de tăiere, pot tunde părul de la 0.5 până la 24 de mm, cu o precizie de 2 mm. Pentru un tuns confortabil, poți folosi aparatul E786E conectat la cablu sau wireless. După un ciclu de încărcare complet de 8 ore, autonomia bateriei în regim de funcționare wireless este de până la 60 de minute. Astfel, vei putea să te bucuri de un tuns confortabil, fără a fi limitat de lungimea cablului. LED-ul poziționat pe aparatul de tuns părul și barba E786E BaByliss indică nivelul de încărcare al bateriei. 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul BaByliss E786E de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru BaByliss E786E sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.