BaByliss E756E

de la 84.71 lei
(6 magazine)
Datorită lamelor ascuțite din oțel inoxidabil, aparatul de tuns barba și părul Power Hair Clipper BaByliss E756E este perfect chiar și pentru părul mai lung, oferind un rezultat perfect într-un timp record.Lamele de tuns sunt confecționate din oțel inoxidabil și cu ajutorul celor 8 accesorii disponibile, poți regla cu precizie lungimea de tăiere a părului, de la 3 mm până la 25 de mm. Lungimea cablului de 2 metri, permite o utilizare confortabilă a aparatului de tu ...

Descriere


BaByliss E756E

Datorită lamelor ascuțite din oțel inoxidabil, aparatul de tuns barba și părul Power Hair Clipper BaByliss E756E este perfect chiar și pentru părul mai lung, oferind un rezultat perfect într-un timp record.Lamele de tuns sunt confecționate din oțel inoxidabil și cu ajutorul celor 8 accesorii disponibile, poți regla cu precizie lungimea de tăiere a părului, de la 3 mm până la 25 de mm. Lungimea cablului de 2 metri, permite o utilizare confortabilă a aparatului de tuns și asigură libertate de mișcare. La final de utilizare, atât cele 8 accesorii, cât și capătul de tuns sunt lavabile și se pot curăța simplu și ușor. 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul BaByliss E756E de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru BaByliss E756E sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.