Avril Royal Bouquet EDT 50 ml

Apa de Toaleta Bio Royal Bouquet Avril, 50 ml:  apa de toaleta bio cu note chypre-florale. Acest produs imbina perfect notele fresh de bergamota si lamaie, notele florale de lavanda si imortele si notele calde ale santalului. Stimuleaza mintea si simturile, invaluind corpul intr-un parfum natural, putand fi purtat zilnic. Aceasta apa de toaleta este special creata pentru femeia moderna, puternica si senzuala. Note de varf:  bergamota, galbanum, lamaie, portocala amara N ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Avril Royal Bouquet EDT 50 ml

Apa de Toaleta Bio Royal Bouquet Avril, 50 mlapa de toaleta bio cu note chypre-florale. Acest produs imbina perfect notele fresh de bergamota si lamaie, notele florale de lavanda si imortele si notele calde ale santalului. Stimuleaza mintea si simturile, invaluind corpul intr-un parfum natural, putand fi purtat zilnic. Aceasta apa de toaleta este special creata pentru femeia moderna, puternica si senzuala.
Note de varfbergamota, galbanum, lamaie, portocala amara
Note de mijloclavanda, imortele, zmeura
Note de bazapatchouli, santal, vanilie, piersici albe
Cantitate50 ml.
PentruFemei.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Avril Royal Bouquet EDT 50 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Avril Royal Bouquet EDT 50 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.