AVG Internet Security – 2 ani Pentru 10 dispozitive, certificat electronic

AVG Internet Security – 2 ani Pentru 10 dispozitive, certificat electronic
139.00 lei
(1 magazin)
Obțineți cea mai bună protecție pentru PC! AVG Internet Security ajută la oprirea, eliminarea și prevenirea răspândirii virușilor, viermilor și troienilor. Acesta va proteja PC-ul împotriva malware-ului și va ajuta să vindece orice este deja infectat. Protecție ce vă va îmbunătăți PC-ul Unele produse de securitate încetinesc calculatorul. Nu este cazul cu AVG Internet Security. Vă îmbunătățește PC-ul prin accelerarea descărcării fișierelor încărcate de co ...

Descriere - AVG Internet Security – 2 ani Pentru 10 dispozitive, certificat electronic


Obțineți cea mai bună protecție pentru PC! AVG Internet Security ajută la oprirea, eliminarea și prevenirea răspândirii virușilor, viermilor și troienilor. Acesta va proteja PC-ul împotriva malware-ului și va ajuta să vindece orice este deja infectat. Protecție ce vă va îmbunătăți PC-ul Unele produse de securitate încetinesc calculatorul. Nu este cazul cu AVG Internet Security. Vă îmbunătățește PC-ul prin accelerarea descărcării fișierelor încărcate de conținut. Sistemul de pornire mai rapid și suport pentru filmele Flash și HD înseamnă că vă puteți bucura de încărcarea rapidă a videoclipurilor online. Blocați hackerii și opriți furtul de identitate Mai mult decât un antivirus obișnuit, AVG Internet Security vă protejează la cumpărături și servicii bancare, menținându-vă identitatea în siguranță. AVG Firewall previne atacurile din interior și exterior, în timp ce Identity Protection securizează conținutul personal pe care îl introduceți online. Antivirus premiat, care funcționează Protecție antivirus care se actualizează automat pentru a vă proteja de amenințările ce evoluează permanent. Pe măsură ce hackerii dezvoltă noi tehnici, laboratoarele de cercetare ale AVG procesează în mod constant datele web pentru a oferi noi mijloace de apărare pentru a vă proteja în orice moment. Vă puteți juca și naviga fără întrerupere Continuați cu navigarea și jocurile fără interferențe. Scanările funcționează atunci când sunteți departe de PC, programul știe, de asemenea, când participați la jocuri și vă asigură că securitatea funcționează numai în fundal, permițându-vă să vă jucați liber. Păstrați mesageria fără spam, viermi și înșelătorii Păstrați inbox-ul fără spamuri și protejați-l de escrocherii de tipul phishing care conțin viruși ascunși. AVG vă va proteja, de asemenea, atunci când schimbați fișiere prin mesaje instantanee populare precum MSN și Yahoo. Navigați și căutați informații pe internet în siguranță Navigați pe internet fără a vizita site-uri infectate. AVG vă va avertiza în mod clar în avans în legătură cu amenințările și vă va ajuta să rămâneți la adăpost în fața lor. Suport de calitate din partea unor tehnicieni cărora le pasă AVG înțelege necesitatea de a rămâne conectat în siguranță la internet, indiferent de locația geografică sau de perioada din zi – misiunea programului este de a oferi siguranță continuă 24/7.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul AVG Internet Security – 2 ani Pentru 10 dispozitive, certificat electronic de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru AVG Internet Security – 2 ani Pentru 10 dispozitive, certificat electronic sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.