Avery PL2/18

Ușor de utilizat de mână labeller cu un design puternic, ușor și versatil;  etichetarea rapidă și eficientă a tuturor tipurilor de produse;  individuale de imprimare: preț, sau codul data;  Labeller Hand două linii imprimate și 10 caractere în partea superioară și versetul 8 caractere versetul inferior (alfanumeric);  Înlocuirea rolelor de cerneală sunt potrivite pentru o parte, și etichete cu două linii; &n ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Avery PL2/18

Ușor de utilizat de mână labeller cu un design puternic, ușor și versatil;  etichetarea rapidă și eficientă a tuturor tipurilor de produse;  individuale de imprimare: preț, sau codul data;  Labeller Hand două linii imprimate și 10 caractere în partea superioară și versetul 8 caractere versetul inferior (alfanumeric);  Înlocuirea rolelor de cerneală sunt potrivite pentru o parte, și etichete cu două linii;  aplicare precisă a etichetelor. După lipirea etichetei aderă ferm pe întreaga suprafață;  negru.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Avery PL2/18 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Avery PL2/18 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.