Avery ELA011

47.00 lei
(1 magazin)
Etichete autoadezive pentru aplicatii versatile: corespondenta adresare, documente și produse de marcare;  Pentru toate tipurile de imprimante laser, copiatoare și cu jet de cerneală;  etichete au o margine unică QCT împiedica evadarea adezivului în timpul imprimării, imprimanta pentru a proteja împotriva deteriorării și imprimarea asigurând fără blocaje;  tag-ul este de asemenea disponibil pentru determinarea lianților și pe CD;  ...

Descriere


Avery ELA011

Etichete autoadezive pentru aplicatii versatile: corespondenta adresare, documente și produse de marcare;  Pentru toate tipurile de imprimante laser, copiatoare și cu jet de cerneală;  etichete au o margine unică QCT împiedica evadarea adezivului în timpul imprimării, imprimanta pentru a proteja împotriva deteriorării și imprimarea asigurând fără blocaje;  tag-ul este de asemenea disponibil pentru determinarea lianților și pe CD;  software-ul liber pentru a proiecta și imprima etichete disponibile pentru descărcare la www.europe100.eu;  pachet de 100 de coli.  Dimensiune: 70x37 mm;  24 etichete pe o foaie;  Anul 2400 etichete în pachet.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Avery ELA011 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Avery ELA011 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.