Avast Pro Antivirus - 1 utilizator

171.24 lei
(1 magazin)
Avast Pro Antivirus - Multiuser 1, 3, 5 sau 10 utilizatori Pentru cei carora le place sa pastreze lucrurile usoare Detectarea avansata a amenintarilor fara un pret exorbitant. Pro Antivirus va ajuta sa ramaneti in siguranta, avand un impact minim asupra performantei PC-ului. Executa programele suspicioase intr-un mediu protejat Nu sunteti sigur daca programul proaspat descarcat de pe internet este sigur? Nici o problema, il puteti executa in Sandbox, un mediu virtual unde pot rula ...

Descriere


Avast Pro Antivirus - 1 utilizator

Avast Pro Antivirus - Multiuser 1, 3, 5 sau 10 utilizatori

Pentru cei carora le place sa pastreze lucrurile usoare

Detectarea avansata a amenintarilor fara un pret exorbitant. Pro Antivirus va ajuta sa ramaneti in siguranta, avand un impact minim asupra performantei PC-ului.

Executa programele suspicioase intr-un mediu protejat

Nu sunteti sigur daca programul proaspat descarcat de pe internet este sigur? Nici o problema, il puteti executa in Sandbox, un mediu virtual unde pot rula si cei mai periculosi virusi. Dar mai mult ca sigur ca veti afla deja daca fisierul este sigur cu tehnologia noastra FileRep.

Testati fisierele suspecte in Sandbox

Depasiti cei mai inteligenti hackeri cu propriul tau vrajitor de bricolaj. Rulati aplicatii, descarcati fisiere si vizitati site-urile web intr-un spatiu sigur, izolat pentru a nu infecta restul PC-ului.

Conectati-va la site-urile web reale, nu la falsuri

Pro Antivirus utilizeaza site-ul Real pentru a va cripta datele si pentru a le proteja de site-uri falsificate.

Politia din reteaua de domiciliu ar fi mandra.

Pro Antivirus investigheaza permanent - si pune la cale - orice potentiale amenintari la adresa routerului si a retelei dvs. Pro Antivirus iti mentine siguranta cu o serie de caracteristici avansate, cu suport suplimentar si cu acceleratoare de performanta.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Avast Pro Antivirus - 1 utilizator de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Avast Pro Antivirus - 1 utilizator sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.