Avast Pro Antivirus – 1 an Pentru 3 dispozitive, certificat electronic

Personalizați-vă antivirusul exact așa cum se potrivește obiceiurilor personale ale dvs legate de computere. Utilizarea programului Pro Antivirus este foarte simplă, astfel încât va fi ușor să vă păstrați complet computerul fără viruși. Cotația Avast Pro Antivirus: Cotat în TOP 5 al Celor mai bune antivirus-uri din 2018 făcut de Top Ten Reviews. Cumpărați și folosiți sistemul bancar online fără griji SafeZone creează o fereastră virtuală privată și izolată ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Avast Pro Antivirus – 1 an Pentru 3 dispozitive, certificat electronic

Personalizați-vă antivirusul exact așa cum se potrivește obiceiurilor personale ale dvs legate de computere. Utilizarea programului Pro Antivirus este foarte simplă, astfel încât va fi ușor să vă păstrați complet computerul fără viruși. Cotația Avast Pro Antivirus: Cotat în TOP 5 al Celor mai bune antivirus-uri din 2018 făcut de Top Ten Reviews. Cumpărați și folosiți sistemul bancar online fără griji SafeZone creează o fereastră virtuală privată și izolată pe desktop pentru a vă asigura tranzacțiile financiare sensibile în timp ce faceți cumpărături sau folosiți sistemul bancar online. Navigați și socializați nederanjați Sandbox vă permite să navigați pe Internet și să derulați programe în mod virtual (în afara calculatorului dvs.), iar scuturile Web, IM și P2P vă asigură siguranța pe rețelele sociale (Facebook, Twitter etc.), chat-urile (Skype, ICQ etc.) sau site-uri de partajare a fișierelor. Beneficiați de protecție în timp real Tehnologia cloud hibrid vă transmite actualizările bazei de date pentru viruși către calculatorul dvs. în timp real, astfel încât software-ul dvs Avast! Are toate descrierile virușilor imediat ce acestea sunt cunoscute în Virus Lab. Păstrați-vă ID doar pentru dvs Firewall-ul silențios integrat blochează hackerii și alte încercări neautorizate de intrare pentru a fura date confidențiale de pe PC. Atacurile de tip phishing sunt împiedicate prin intermediul built-in anti-spam. Află ce urmează înainte de a da clic Funcția FileRep bazată pe cloud păstrează datele a nenumărate fișiere, utilizând criterii specifice pentru determinarea riscurilor, astfel încât programul să vă poată avertiza dacă un fișier este sigur sau nu în prealabil. Descoperiți istoria Avast Portalul contului dvs AVAST este directorul dvs. personal pentru toate datele dvs legate de Avast În fiecare lună, se crează un raport de securitate care prezintă o imagine de ansamblu asupra celor mai importante modificări și operațiuni (de exemplu numărul de site-uri infectate și blocate). Continuați să vă jucați Modul silențios pentru jocuri vă permite să jucați (sau să navigați) fără întrerupere. Pro Antivirus funcționează silențios în fundal, fără notificări sau modificări ale performanței sistemului. Obțineți ajutor de la un """tocilar""" din rețeaua dvs. Noua asistență la distanță vă permite să inițiați asistență la distanță de la un membru al familiei sau de la un prieten care este de acord să vă ajute. Inițiată de dvs., traversează serverele AVAST, ocolește firewall-urile și poate fi terminată de dvs. în orice moment.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Avast Pro Antivirus – 1 an Pentru 3 dispozitive, certificat electronic de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Avast Pro Antivirus – 1 an Pentru 3 dispozitive, certificat electronic sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.