Avanquest Software Thomas and Friends Steaming around Sodor Nintendo 3DS

Avanquest Software Thomas and Friends Steaming around Sodor Nintendo 3DS
73.24 lei
(1 magazin)
Pregătește-te să te întorci cu Thomas și cu prietenii în timp ce aburii în jurul lui Sodor, pregătind insula pentru unii vizitatori foarte importanți! Ducele și ducesa de la Boxford au o vizită și controlorul de grăsime dorește ca curtea să arate cât se poate de bine. Ajutati motoarele sa gaseasca totul gata pentru sosirea oaspetilor speciali in aceasta aventura de poveste interactiva plina de puzzle-uri si jocuri distractive! ...

Descriere - Avanquest Software Thomas and Friends Steaming around Sodor Nintendo 3DS


Pregătește-te să te întorci cu Thomas și cu prietenii în timp ce aburii în jurul lui Sodor, pregătind insula pentru unii vizitatori foarte importanți! Ducele și ducesa de la Boxford au o vizită și controlorul de grăsime dorește ca curtea să arate cât se poate de bine. Ajutati motoarele sa gaseasca totul gata pentru sosirea oaspetilor speciali in aceasta aventura de poveste interactiva plina de puzzle-uri si jocuri distractive!

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Avanquest Software Thomas and Friends Steaming around Sodor Nintendo 3DS de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Avanquest Software Thomas and Friends Steaming around Sodor Nintendo 3DS sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.