AutoMax Cyclo Power Heyner

247.50 lei
(1 magazin)
Aspirator auto Cyclo Power Heyner 12V 138W umed/uscat cu sistem dublu de flitrare cablu de 4m si accesorii Aspirator auto Cyclo Power Heyner 12V 138W umed/uscat cu cablu de 4m si accesorii cu sistem dublu de filtrare  Producator HEYNER Germany Aspirator Umed/Uscat Puternic 12V/138W Lungime cablu 4 metri Cu accesorii Filtrul de praf se poate spala Acesta are un sistem de 2 filtre Aspiratorul se vinde cu o geanta de depozitare Aspiratorul auto Cyclo Power  este un must ...

Descriere


AutoMax Cyclo Power Heyner

Aspirator auto Cyclo Power Heyner 12V 138W umed/uscat cu sistem dublu de flitrare cablu de 4m si accesorii

Aspirator auto Cyclo Power Heyner 12V 138W umed/uscat cu cablu de 4m si accesorii cu sistem dublu de filtrare 

Producator HEYNER Germany

Aspirator Umed/Uscat Puternic 12V/138W Lungime cablu 4 metri Cu accesorii Filtrul de praf se poate spala Acesta are un sistem de 2 filtre Aspiratorul se vinde cu o geanta de depozitare Aspiratorul auto Cyclo Power  este un must have"" pentru toate masinile cu motorul sau puternic 12V 138W acesta aspira murdaria cu uAˆ„˘urinAˆ€sa. -Acesta poate fi folosit oriunde in masina unde este o priza de bricheta 12V disponibila. -Cu ajutorul accesoriilor puteAˆ€si ajunge in locurile greu accesibile ""

Producator:AutoMax PoloniaCod:BIT3B-24000

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul AutoMax Cyclo Power Heyner de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru AutoMax Cyclo Power Heyner sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.