Automatizare casa

10 produse in Automatizare casa
Rank
Producator
Model
Evolutie pret
Pret produs
Aqara Senzor alerta de inundatie Xiaomi pentru Smart Home ZigBee  IP67

Aqara Senzor alerta de inundatie Xiaomi pentru Smart Home ZigBee IP67

Senzorul de alerta pentru inundatie este un device care functioneaza impreuna cu o consola Gateway Xiaomi Smart Home. Acesta se monteaza pe podea in apropierea sursei de apa iar daca apa atinge un prag de 0.5mm senzorul va declansa o alarma prin consola gateway si vei primi o notificare push pe telefon pentru a actiona la timp in situatia data.
Aqara Senzor magnetic smart

Aqara Senzor magnetic smart

Senzorul pentru usa sau fereastra Aqara se poate integra in 2 ecosisteme diferite si anume: In Apple HomeKit prin atasarea la consola Aqara si in Mi Home App (Xiaomi) prin atasarea ca device la consola MI Gateway 2+.
Aqara Consola Gateway WiFi 2.4GHz ZigBee

Aqara Consola Gateway WiFi 2.4GHz ZigBee

Aqara este gateway ul gandit de Xiaomi ca fiind centrul unui ecosistem smart pentru Apple HomeKit.
Aqara Magic Cube

Aqara Magic Cube

Xiaomi Aqara Magic Cube este un dispozitiv care va va permite sa controlați alte dispozitive așa cum doriți prin 6 gesturi suportate: impingere, scuturare, bataie dubla usoara, rotire, intoarcere la 90 de grade, intoarcere la 180 de grade. La fiecare gest puteti selecta ca un scenariu sa se declanseze sau un device smart sa produca o actiune. 00000155
Aqara Senzor    monitorizare umiditate

Aqara Senzor monitorizare umiditate

Senzorul de umiditate si de temperatura Aqara poate monitoriza temperatura, umiditatea si presiunea atmosferica si poate trimite o notificare pe telefon prin intermediul aplicatiei. Atentie: Functioneaza impreuna cu consola Gateway Aqara (nu este inclus in pachet). 00000230
Aqara Senzor de miscare  ZigBee  Apple HomeKit Mi Home App suport inclus

Aqara Senzor de miscare ZigBee Apple HomeKit Mi Home App suport inclus

Senzorul de miscare Aqara se poate integra in 2 ecosisteme diferite si anume: In Apple HomeKit prin atasarea la consola Aqara si in Mi Home App (Xiaomi) prin atasarea ca device la consola MI Gateway 2+.
Aqara Senzor detectare vibratii ZigBee

Aqara Senzor detectare vibratii ZigBee

Acest senzor este compatibil in ecosistemul Aqara pentru Android si iOS impreuna cu gateway ul Aqara dar poate fi integrat si in ecosistemul Mijia (Xiaomi) prin intermediul consolei Mi. Poti seta senzitivitatea detectiei dar si cauza detectiei (la cadere la vibratie inclinare).
Aqara Cub smart home  ZigBee

Aqara Cub smart home ZigBee

Cubul Aqara este un dispozitiv care va va permite sa controlati alte dispozitive asa cum doriti prin 6 gesturi suportate: impingere scuturare bataie dubla usoara rotire intoarcere la 90 de grade intoarcere la 180 de grade. La fiecare gest puteti selecta ca un scenariu sa se declanseze sau un device smart sa produca o actiune
Aqara Intrerupator ZigBee dublu pentru smart home programabil

Aqara Intrerupator ZigBee dublu pentru smart home programabil

Cu ajutorul intrerupatorului dublu Aqara poti programa diferite scenarii din ecosistemul smart home Aqara Mi Home sau Homekit. Pentru a utiliza acest device cu protocol ZigBee este nevoie de consola Aqara fie ca este varianta EU sau Homekit (Globala).
Aqara Intrerupator ZigBee simplu pentru smart home programabil

Aqara Intrerupator ZigBee simplu pentru smart home programabil

Cu ajutorul intrerupatorului Aqara poti programa diferite scenarii din ecosistemul smart home Aqara Mi Home sau Homekit. Pentru a utiliza acest device cu protocol ZigBee este nevoie de consola Aqara fie ca este varianta EU sau Homekit (Globala).

1024.css [0px to 1024px]