Aussie Aussome Volume Sampon pentru par fin, moale 300 ml

Aussie Aussome Volume, 300 ml, Sampon de par pentru femei, Șamponul Aussie Aussome Volume curăță eficient scalpul, spală bine părul și îi redă frumusețea naturală.Caracteristici:spală părul și curăță pielea capuluiconferă strălucire și volumIngrediente:nu conține siliconCum se utilizează:Pe părul ud, se aplică o cantitate potrivită de șampon. Se spumează și se clătește bine. ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Aussie Aussome Volume Sampon pentru par fin, moale 300 ml

Aussie Aussome Volume, 300 ml, Sampon de par pentru femei, Șamponul Aussie Aussome Volume curăță eficient scalpul, spală bine părul și îi redă frumusețea naturală.Caracteristici:spală părul și curăță pielea capuluiconferă strălucire și volumIngrediente:nu conține siliconCum se utilizează:Pe părul ud, se aplică o cantitate potrivită de șampon. Se spumează și se clătește bine.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Aussie Aussome Volume Sampon pentru par fin, moale 300 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Aussie Aussome Volume Sampon pentru par fin, moale 300 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.