Auraton Antena AURATON 8000

135.00 lei (1 magazin)
Antena speciala pentru AURATON 8000 Se foloseste in situatia in care este nevoie de a mari intervalul de comunicare radio a centrului de comanda wireless.Este necesara ori de cate ori unitatea de control Auraton 8000 e localizata intr-un loc unde undele radio sunt restrictionate (ex.intr-o tabla metalica).Antena poate fi utilizata si in locuri precum cladiri de productie mari unde receptorul se afla in afara domeniului emitatorului sau in cladiri cu mai multe etaje in care placile si p ...

Descriere


Auraton Antena AURATON 8000

Antena speciala pentru AURATON 8000 Se foloseste in situatia in care este nevoie de a mari intervalul de comunicare radio a centrului de comanda wireless.Este necesara ori de cate ori unitatea de control Auraton 8000 e localizata intr-un loc unde undele radio sunt restrictionate (ex.intr-o tabla metalica).Antena poate fi utilizata si in locuri precum cladiri de productie mari unde receptorul se afla in afara domeniului emitatorului sau in cladiri cu mai multe etaje in care placile si peretii grosi,armati,impiedica comunicarea intre emitator si receptor.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Auraton Antena AURATON 8000 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Auraton Antena AURATON 8000 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.