Auralic Streamer DAC Preamplificator Altair G2.1

Numele modelului ALTAIR a fost intotdeauna un sinonim pentru caracteristici si functionalitati extinse. Cu ALTAIR G2.1, totusi, se deschide un nou capitol, deoarece conceptul ALTAIR a fost inclus pentru prima data in seria premium G2.1 de la AURALiC si dezvoltat in continuare pentru a combina caracteristici extinse cu sunet de inalta calitate. La fel ca omologul sau G1, ALTAIR G2.1 ofera toate functiile si caracteristicile AURALiC, dar din nou optimizate intr-o carcasa compacta, perfe ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Auralic Streamer DAC Preamplificator Altair G2.1

Numele modelului ALTAIR a fost intotdeauna un sinonim pentru caracteristici si functionalitati extinse. Cu ALTAIR G2.1, totusi, se deschide un nou capitol, deoarece conceptul ALTAIR a fost inclus pentru prima data in seria premium G2.1 de la AURALiC si dezvoltat in continuare pentru a combina caracteristici extinse cu sunet de inalta calitate. La fel ca omologul sau G1, ALTAIR G2.1 ofera toate functiile si caracteristicile AURALiC, dar din nou optimizate intr-o carcasa compacta, perfect ecranata, in conformitate cu seria G2.1. Functionalitate puternica a preamplificatorului Ca produs al seriei G2.1, ALTAIR G2.1 a fost dezvoltat cu caracteristici care asigura faptul ca performantele sale sunt considerate de nivel urmator si ca poate fi utilizat ca un preamplificator independent. Controlul analogic al volumului, similar cu cel al VEGA G2.1 si bazat pe un design rezistiv, asigura un semnal extrem de silentios, indiferent de intrare. Modulele de iesire ORFEO de clasa A ale AURALiC permit un semnal cu zgomot extrem de redus si distorsiune redusa in gama analogica. Intrari analogice ALTAIR G2.1 are, de asemenea, doua intrari separate, pur analogice, care ocolesc complet sectiunea digitala si ofera un semnal pur analogic de la intrare la iesire. Primul este o intrare analogica la nivel de linie cu functionalitate de bypass home theater, al doilea este un PHONO MM special dezvoltat pentru o conexiune eleganta, directa si silentioasa la un pickup. Puterea de procesare la cel mai inalt nivel Cu atat de multe cerinte impuse ALTAIR G2.1, alegerea procesorului a fost usoara. ALTAIR G2.1 foloseste cea mai puternica dintre platformele Tesla, care are spatiu suficient pentru a procesa numarul solicitant de caracteristici si functii. Ceasurile duble femto-secunde furnizeaza semnale sincronizate cu precizie si reduc semnificativ jitterul. ALTAIR G2.1 poate fi controlat prin Lightning DS (pe dispozitivele Apple iOS), este, de asemenea, compatibil cu alte software-uri de control bazate pe OpenHome si este pregatit pentru Roon. ALTAIR G2.1 poate reda un numar tot mai mare de servicii de streaming, cum ar fi Qobuz, Tidal si Spotify Connect, dar si altele in curand. Performanta G2.1 pura La fel ca in cazul tuturor produselor G2.1, constructia fizica a ALTAIR G2.1 include Unity-Chassis II, o carcasa din aluminiu cu zgomot redus, care cuprinde o carcasa de cupru foarte eficienta, care protejeaza electronica interna de interferentele externe, baza din aluminiu si un sistem cu sase piese cu arcuri, ceea ce duce la o performanta muzicala superioara.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Auralic Streamer DAC Preamplificator Altair G2.1 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Auralic Streamer DAC Preamplificator Altair G2.1 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.